x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Hotelaria s-a impotmolit

Hotelaria s-a impotmolit

07 Ian 2005   •   00:00

Dupa doi ani in care s-au construit peste 100 de unitati de cazare, piata imobiliara hoteliera va cunoaste in anul 2005 o anumita saturatie, iar afacerea va intra in urmatorii ani pe un teren care poate deveni riscant.

Opinia apartine specialistilor de la Institutul de Consultanta Imobiliara, care a intocmit Raportul de prognoza SGA Romania - Piata imobiliara din Romania in anul 2005.

In absenta unui brand de oras, atractiv si cu capacitate de diferentiere, capabil sa dezvolte turism la un alt nivel decat interesul intamplator de acum si cu un calendar de targuri si expozitii in crestere, fluxul de clienti catre hotelurile din Bucuresti ar putea atinge in curand un plafon neconvenabil, se arata in studiu. De aceea, expertii in imobiliar spun ca orice investitie noua intr-un hotel va trebui studiata atent inainte de a decide daca aduce profit. O anumita prudenta se observa deja chiar de anul trecut, asa ca anul 2005 va acentua aceast trend. In ultimii doi ani hotelaria a fost la moda in imobiliar si a cunoscut o dinamica incomparabila cu intreg deceniul anterior. (Daniela Ivan)

×