x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old IMOBILIARE/Info - 16 octombrie 2004

IMOBILIARE/Info - 16 octombrie 2004

16 Oct 2004   •   00:00
UN NOU CARREFOUR LA BRASOV. Un nou centru comercial Carrefour se va deschide pe 20 octombrie in Brasov, acesta fiind primul hypermarket din lantul de magazine Carrefour care se inaugureaza in tara. Carrefour Goupe Hyparlo mai detine trei centre comerciale in Bucuresti. Grupul Carrefour are peste 10.000 de magazine in 29 de tari, din care peste 830 de hypermarketuri. Numarul total de clienti se ridica la peste doua miliarde anual. (Iohanna Onaca Purdea)

MALL DE 45 MILIOANE DE EURO. Anchor Grup SA a beneficiat de un imprumut sindicalizat pe o perioada de sapte ani, in valoare de 45 milioane de euro de la HVB Bank Romania si Bank Austria Creditanstalt, pentru realizarea centrului comercial Plaza Romania. Acest proiect este cea de-a doua investitie in centre comerciale a Anchor Grup, prima fiind centrul comercial Bucuresti Mall. Plaza Romania va oferi aproape 40.000 de metri patrati de suprafata inchiriabila, urmand sa gazduiasca si supermarkertul Gima, cu o suprafata de 6.000 mp, un cinema multiplex cu 11 sali, un centru de distractii si multe alte magazine. (Iohanna Onaca Purdea)

CORA, IN CASA NOUA. Cora si-a mutat birourile in Nouveau Center, tranzactia fiind intermediata de CB Richard Ellis. Spatiul inchiriat masoara 360 de metri patrati. El beneficiaza de sisteme de aer conditionat si are ferestre largi, pe toata suprafata etajului, locuri de parcare pazite, servicii de intretinere si paza permanenta. Constructia pastreaza fatada Art Nouveau, in timp ce interiorul a fost modificat pentru a permite amenajarea flexibila a spatiului si montarea de instalatii tehnice de ultima ora. Cladirea este situata in centrul istoric al Bucurestiului, cu acces usor atat in Piata Universitatii, cat si in Piata Unirii. (Adrian Mihai)

×