x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old IMOBILIARE/Info

IMOBILIARE/Info

23 Oct 2004   •   00:00

23 OCTOMBRIE 2004
23 OCTOMBRIE 2004

Birouri - Investitie de cinci milioane euro

Un grup de investitori straini persoane fizice a investit cinci milioane euro pentru construirea unei cladiri de birouri de clasa A in Bucuresti, a declarat agentiei Mediafax directorul general al Rom International Service, Cezar Lazarescu. Cladirea, situata in zona pasajului Marasesti, are o arie construita desfasurata de 4.037 de metri patrati si este dispusa pe noua niveluri (subsol, parter, mezanin si sase etaje), suprafata utila fiind de 2.631 de metri patrati.

Record - City Mall s-a vandut

City Mall - centrul comercial din sudul Capitalei - a fost vandut cu 25 de milioane de euro inainte de a fi deschis. Jaguar Development - companie infiintata prin fuziunea unor firme locale si internationale cu activitate in domeniul dezvoltarilor de proprietati imobiliare, a cumparat proiectul City Mall. Noul proprietar doreste extinderea spatiilor comerciale si chiar construirea celui de-al patrulea etaj. Astfel, City Mall va avea urmatoarea configuratie: trei niveluri subterane pentru parcare si depozite, parter si inca patru etaje supraterane destinate comertului si petrecerii timpului liber. (Daniela Ivan)

Locuinte - Proiecte noi in Cluj si Sibiu

Compania Imoinvest, membra a grupului Imofinance, are patru proiecte in valoare totala de aproximativ 20 de euro privind construirea de locuinte in municipiile Cluj-Napoca si Sibiu. Compania va realiza, in Cluj, un bloc cu 132 de apartamente de doua sau trei camere, cu o suprafata desfasurata pe 13 nivele - subsol, demisol, parter si zece etaje. Proiectul are o valoare de cinci milioane de euro. Un alt proiect, cu o valoare estimata la aproximativ 10 milioane de euro, va fi derulat in apropierea orasului Cluj.
×