x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old IMOBILIARE/Stirile zilei

IMOBILIARE/Stirile zilei

30 Oct 2004   •   00:00

30 OCTOMBRIE 2004
ANCHOR, INTERESATA DE NOI PROIECTE. Grupul turc Anchor, proprietarul Bucuresti Mall si al Plaza Mall, va dezvolta noi proiecte imobiliare in Capitala, a declarat Ali Ergun Ergen, directorul general al companiei. Vom incepe lucrarile la un imobil de birouri in imediata vecinatate a Bucuresti Mall si suntem interesati si de alte segmente ale pietei, cum ar fi cel rezidential, a adaugat Ali Ergun Ergen. Totodata, el a precizat ca studiaza posibilitatea de a mai deschide inca un mall in zona de sud a capitalei. (Daniela Ivan)

SE VA DESCHIDE UN HOTEL NOU IN CAPITALA. Grupul spaniol NH Hoteles va intra anul viitor pe piata romaneasca, o data cu deschiderea primului hotel in Bucuresti, ca parte a strategiei sale de extindere in Europa de Est. NH Bucharest va fi inaugurat in primavara anului 2005 si va fi amplasat in centrul Bucurestiului, in apropierea Palatului Parlamentului. Hotelul va avea 78 de camere, doua sali de conferinte cu 40 de locuri, un centru de fitness si un restaurant pentru 50 de persoane. Grupul NH Hoteles este al treilea lant hotelier european pentru segmentul de business, cu 240 de unitati in Europa, America Latina si Africa. (Gabriel Preda)

SAINT-GOBAIN ARE SEDIU NOU. Producatorul de sticla Saint-Gobain Sticla Romania SRL, Saint-Gobain Isover Romania si Saint-Gobain Pont-a-Mousson au stabilit sa se mute intr-un sediu nou. Rezultatul a fost preluarea printr-un contract de leasing a unui spatiu de 535 de metri patrati intr-o vila din apropierea Arcului de Triumf. Aceasta a fost renovata in 2001 si are subsol si 4 niveluri, cele superioare, cu terase, fiind orientate catre o gradina de 252 de metri patrati.

Saint-Gobain este un important grup de companii pe piata materialelor de constructii, avand peste 1.200 de companii in 46 de tari si mai mult de 173.000 de angajati. In 2003, vanzarile grupului se ridicau la 30 de miliarde de euro, iar venitul net era de 1,04 miliarde de euro. (Gabriel Preda)

MAGAZIN SELGROS LA ORADEA. Selgros Cash & Carry va deschide, in prima parte a anului viitor, un nou magazin, la Oradea, valoarea investitiei ridicandu-se la circa 15 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei. Magazinul va avea o suprafata de vanzare de circa 10.000 de metri patrati, la care se adauga 4.000 de metri patrati pentru receptia marfii. De asemenea, clientii vor putea beneficia de o parcare cu aproximativ 500 de locuri. Potrivit conducerii companiei, programul de investitii pentru anul 2005 prevede deschiderea a doua centre in afara Bucurestiului, din care unul la Oradea. A doua locatie nu a fost comunicata. (Gabriel Preda)

×