x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Mall specializat pentru amenajari interioare

Mall specializat pentru amenajari interioare

23 Oct 2004   •   00:00

Primul mall pentru amenajari interioare se va deschide in noiembrie in Bucuresti. Acesta se numeste Home&Design Mall, este amplasat in Bulevardul Ghencea nr.126, la 5 kilometri de centrul orasului si are 56 de show-room-uri de prezentare a produselor.

DANIELA IVAN

Spre deosebire de alte centre comerciale, aici nu se gasesc decat produse pentru amenajari interioare, nu si materiale de constructii, a declarat Aura Dinu, marketing manager la compania care se ocupa de inchirierea spatiilor din mall.

PRODUSE. Peste 30 de tipuri de produse vor fi oferite de circa 50 de producatori si distribuitori. Aici se va gasi o gama bogata de produse destinate amenajarii caminului si biroului dumneavoastra precum: piese de mobilier, carpete si covoare, parchet si produse din ceramica, decoratiuni si corpuri de iluminat, obiecte de arta, usi si accesorii, perdele, draperii, jaluzele, vopsele si lacuri, mobilier de bucatarie si aparatura electronica si electro-casnica, lenjerii de pat si saltele etc.

FACILITATI. Home&Design Mall va pune la dispozitie o gama de servicii bancare. Credisson International va acorda credite tuturor clientilor acestui mall, deoarece magazinele vor incheia contracte cu Credisson. Tot aici, vizitatorii isi pot asigura caminul.

In sprijinul parintilor a fost creat un loc de joaca pentru copii, supravegheat, astfel incat parintii sa isi poata face cumparaturile in tihna, in timp ce micutii se vor delecta vazand un film la mini-cinematograf sau se vor juca intr-un spatiu amenajat special.

RELAXARE. In zona centrala, pe o suprafata de 400 mp, va fi amenajata o cafenea si un restaurant, unde clientii se vor putea odihni sau vor putea purta o discutie linistita cu un arhitect, designer sau constructor avizat, reprezentanti ai numeroaselor show-room-uri din centru.
×