x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Oferte bogate pentru sarbatoarea Craciunului

Oferte bogate pentru sarbatoarea Craciunului

22 Oct 2004   •   00:00

Sarbatorile de iarna nu sunt chiar atat de departe precum par, dovada fiind si numeroasele oferte ale agentiilor de turism pentru Craciun si Revelion.

LA MUNTE. Valea Prahovei va fi si in acest an o destinatie cautata de romani, unele dintre locuri fiind deja rezervate. Pentru a petrece Craciunul la o vila din Predeal, trebuie sa scoateti din buzunar intre 8 milioane si 14 milioane de lei de persoana pentru patru nopti de cazare, masa pe baza de bonuri valorice si cina festiva. Sarbatorirea Craciunului la Sinaia, la un hotel de patru stele poate ajunge la 175 de euro de persoana, tarif care cuprinde trei nopti de cazare, mic dejun si cina festiva.

Sarbatoarea Nasterii Domnului capata o insemnatate deosebita atunci cand este petrecuta intr-un loc incarcat spiritual, cum ar fi in imprejurimile manastirilor. Pretul unui sejur de patru zile petrecut la o vila de doua stele din Gura Humorului poate ajunge la 160 de euro de persoana, in regim de pensiune completa. Pentru o minivacanta la Voronet, cu cazare la o vila de patru stele trebuie sa scoateti din buzunar in jur de 12 milioane de lei de persoana.

LA PARIS. Cei care doresc sa petreaca sarbatoarea Craciunului in Europa pot opta pentru o excursie de 10 zile la Paris, care cuprinde si turul oraselor Budapesta, Nürnberg si Strasbourg.

Excursia cuprinde opt nopti de cazare la hotel de doua stele pretul fiind de 285 de euro, fara masa. (Iohanna Onaca Purdea)

×