x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Sarbatorile de iarna in taberele scolare

Sarbatorile de iarna in taberele scolare

05 Ian 2005   •   00:00

Elevii si studentii si-au petrecut Craciunul si Revelionul in taberele scolare puse la dispozitie de Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar (ANTTS), scotand din buzunare 250.000 de lei pe zi.

BUCURIE. Elevii care au ajuns pe Valea Prahovei au avut parte si de ceva zapada la Predeal
Aproximativ 10.000 de elevi si peste 1.000 de studenti s-au distrat in noaptea de Revelion in taberele organizate de ANTTS si Agentia pentru Sprijinirea Studentilor (ASS). In taberele organizate in 45 de locatii din tara de ANTTS, costurile pentru petrecerea de Revelion au fost incluse in pretul sejurului de cinci zile, respectiv din 29 decembrie pana pe 2 ianuarie, elevii scotand din buzunar pentru masa si cazare intre 250.000 de lei si 320.000 lei pe zi.

STUDENTI. ASS a pus la dispozitia tinerilor 600 de locuri gratuite pentru sejurul de Anul Nou in statiunile Baile Herculane, Predeal si Covasna, la hoteluri de una si doua stele, cu camere de cate doua paturi. Studentii au primit bonuri de masa in valoare de 1.900.000 de lei cu care au achitat si masa de Revelion. In plus, beneficiarii biletelor au impartit camerele si cu blatisti, acestia contribuind si ei la cheltuieli. La Baile Herculane, desi seria de Anul Nou numara 280 de locuri, la receptia hotelurilor erau inregistrati peste 600 de studenti. Incepand de luni, 3 ianuarie, in taberele ANTTS, s-a cazat a treia serie de elevi, acestia urmand sa se mai bucure de vacanta pana duminica, 9 ianuarie. In schimb, vacanta studentilor s-a incheiat. (Eugenia Mihalcea)

×