x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old SCOALA/Info - 16 octombrie 2004

SCOALA/Info - 16 octombrie 2004

16 Oct 2004   •   00:00
STUDENTII NU VOR CONSORTIU. Studentii Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti au protestat, joi, fata de includerea institutiei in care invata intr-un consortiu din care sa mai faca parte doua unitati private de invatamant, respectiv Universitatea Nicolae Titulescu si Institutul Bancar Roman. Studentii de la stat nu vor sa se uneasca cu cei de la particular. Ei sunt admisi fara concurs, iar noi muncim din greu pentru a intra la Drept, ar fi prima nedreptate facuta celor de la stat, in opinia lui Razvan Ionescu, presedintele Asociatiei Studentilor in Drept. (Mediafax)

GHIOZDANE PENTRU ELEVI. Asociatia de Intrajutorare Caritas din Miercurea Ciuc a primit o donatie de cateva mii de ghiozdane din Germania, acestea urmand sa ajunga la elevii saraci din judet. De ghiozdanele aflate in stare foarte buna se bucura acum copiii de la scolile din Toplita Ciuc, Nicolesti, Misentea, Tusnad, Subpadure sau Cozmeni si urmeaza ca si alti copii nevoiasi din Harghita sa primeasca un asemenea ajutor. (Rompres)

PE GLOB

PROFESORUL UCIGAS. Un profesor de fizica de la Universitatea din Louisiana a fost dat afara din campus, dupa ce conducerea institutiei de invatamant i-a evaluat activitatea la clasa. Studenta Kacie Spears a spus ca profesorul Louis Houston si-a pierdut cumpatul in timpul ultimei ore si a inceput sa strige obscenitati. El le-a spus studentilor ca daca se ridica din banci ii va ucide, apoi s-a dus la tabla, a scris acum sunati la 911. Dupa aceea, Houston si-a lovit un student peste fata, spunandu-i ca el este Dumnezeu.

×