x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old SCOALA/INFO

SCOALA/INFO

03 Ian 2005   •   00:00

4 ianuarie 2005
ABSENTE PRIN E-MAIL. Cadrele didactice de la Universitatea Politehnica Timisoara au decis sa transmita parintilor, prin e-mail, situatia absentelor fiecarui student in parte. Hotararea a venit in urma numarului mare de absente pe care le-au acumulat studentii, iar profesorii spera ca metoda este nu doar originala, cat mai ales eficienta. Profesorii introduc datele pe computer si transmit situatia lunar decanatelor, urmand ca secretarele sa le transmita parintilor mesaje cu rezultatele copiilor. Pentru aceasta, parintii vor trebui sa furnizeze secretariatului, la inscrierea tinerilor la facultate, adresele de e-mail la care pot fi contactati.

PROFESORI FARA SALARII. In mai multe localitati din judetul Teleorman, cadrele didactice nu si-au primit salariile pe luna noiembrie 2004, a declarat Tudor Spiridon, presedintele Sindicatului Invatamantului Preuniversitar Teleorman. Situatia este generata de faptul ca nu a fost emisa o hotarare a Consiliului Judetean Teleorman privind finantarea cheltuielilor de personal din invatamantul preuniversitar. (Rompres)

O NOUA EDITIE A COMPETITIEI IMAGINE CUP. Liceenii si studentii din Romania si Republica Moldova sunt invitati sa participe la Competitia globala Imagine Cup 2005, organizat de Microsoft. Concursul va avea in acest an 9 sectiuni: Software Design, Office Designer, Algoritmica, Film de Scurt Metraj, Technology Business Plan, Renderizare, IT, Dezvoltare Web si Visual Gaming. Participantii se vor inscrie la runda locala a sectiunii Software Design, pentru desemnarea echipelor care se califica in semifinale. Finala se va desfasura in luna aprilie.

×