x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old SCOALA/Info

SCOALA/Info

04 Noi 2004   •   00:00

4 NOIEMBRIE 2004
PROFESORI BETI. Cadrele didactice care au insotit un grup de elevi suceveni intr-o excursie pe masivul Ceahlau au fost sanctionate cu avertisment de conducerea Colegiului National Petru Rares intrucat una dintre eleve a ajuns la spital dupa ce a consumat bauturi alcoolice. Seful Salvamont Neamt, Raul Papalicef, a precizat ca atat o parte dintre elevi, cat si cei care ii supravegheau erau sub influenta bauturilor alcoolice. In urma anchetei conduse de inspectorul Mihai Vitcu, elevei i se va scadea nota la purtare. (Mediafax)

MAI MULTI BANI PENTRU INVATAMANT. Parlamentarii din Comisiile de invatamant ale celor doua Camere ale Parlamentului au adoptat un amendament la proiectul de buget care prevede alocarea pentru invatamant a unui procent de 4,65% din PIB, spre deosebire de 4,1%, cat a prevazut Guvernul. Suma alocata in proiectul de buget este de 33.434 de miliarde de lei. (Rompres)

PE GLOB

DISCO-EROTIC LA 12 ANI. Eli si Krissi sunt doua colege de clasa de 12 ani care, dupa ce s-au rugat mai mult timp de parinti sa le lase sa mearga la o discoteca pentru copii, s-au intors acasa speriate de-a dreptul, informeaza publicatia bulgareasca Standart.

Asta din cauza ca barmanul a inceput sa faca striptease in niste chiloti minusculi, iar alte fete din clasa lor si-au scos sutienele si au dansat pe jumatate dezbracate. Cat despre pedepse sau amenzi, nimeni nu este autorizat sa sanctioneze clubul. Nici Ministerul Educatiei, nici cel al Internelor nu au o portita legala sa inchida acel disco.

Singura amenda care a fost aplicata, pentru vanzare de bauturi alcoolice minorilor, 500 leva.
×