x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old SCOALA/Info

SCOALA/Info

22 Oct 2004   •   00:00

22 OCTOMBRIE 2004
UDMR VREA DENUMIRI BILINGVE.Consilierii municipali UDMR din Targu-Mures cer ca la scolile unde s-au efectuat comasari sa existe doua denumiri diferite pentru corpurile de cladiri: una romaneasca si una purtand numele unei personalitati maghiare, informeaza Mediafax. Este spre binele orasului si al convietuirii frumoase, a declarat ieri Dane Karoly, vicepresedintele cu probleme de invatamant al UDMR Mures. El a precizat ca Legea administratiei publice locale 215/2001 si OG 63/2002 prevad dreptul consiliilor locale de atribuire de denumiri pentru obiective de interes local aflate in subordinea lor. (Aniela Nine)

SPECIALIZARE BANCARA. Institutul Bancar Roman (IBR), prin Scoala de Studii academice postuniversitare, lanseaza, in luna noiembrie, cursul postuniversitar de specializare Management financiar international. Programul este organizat de IBR impreuna cu Agence de Transfert de Technologie Financiere (ATTF) - Luxemburg, care furnizeaza experti internationali pentru disciplinele de studiu. Cursul este structurat pe trei module, fiecare derulandu-se pe durata unui semestru universitar. Cursantii pot opta pentru parcurgerea intregului ciclu de 90 de credite si obtin diploma postuniversitara sau pentru inscrierea la unul sau doua module in urma carora vor primi un certificat postuniversitar. (Adrian Mihai)

TABERE PE VALEA PRAHOVEI. Sub genericul Superschi in Bucegi, in perioada 22-29 decembrie, pe partia Kalinderu din Busteni se va desfasura un program sportiv-recreativ adresat copiilor si adolescentilor. Contra unei sume zilnice de 375.000 lei de persoana, elevii vor beneficia de cazare, masa la tabara din oras, dar si de ore de initiere in schi, sub indrumarea unor instructori. (Rompres)

×