x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Sefi de promotie la Universitatea Bucuresti

Sefi de promotie la Universitatea Bucuresti

12 Noi 2004   •   00:00

Universitatea din Bucuresti i-a premiat, miercuri, in cadrul unei ceremonii, pe cei 87 de absolventi care, datorita mediilor merituoase obtinute pe durata celor patru ani de facultate, au devenit sefi ai promotiei 2004.

REZULTATE. 87 de tineri au avut note exceptionale
Inainte de 1989, sefii de promotie nu erau priviti cu respect de catre colegii lor, fiind considerati niste tocilari oportunisti si egoisti care trag numai pentru ei, neglijand echipa. Acum mentalitatile s-au schimbat, fiindu-le recunoscute meritele acestor tineri care au muncit pentru a obtine aceasta performanta, le-a spus prorectorul Ioan Panzaru inainte de a le inmana tinerilor cate o diploma speciala. Sefii de promotie au mai fost rasplatiti cu cate 2 milioane de lei si o carte despre istoria Universitatii din Bucuresti in perioada 1864-2004.

CYBER EDUCATION. Tot miercuri s-a lansat a treia editie a concursului Cyber Education ce se adreseaza tuturor studentilor si elevilor din Bucuresti si din tara care au cunostinte de programare necesare realizarii de soft educational pe baza programelor de studii ale universitatii.

Pentru informatii privind programele de studiu si cursurile din cadrul Universitatii din Bucuresti concurentii pot accesa site-ul www.unibuc.ro. Programele trebuie depuse pe CD-ROM pana la data de 15 ianuarie la Biroul de relatii publice al universitatii. (Eugenia Mihalcea)

×