x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Space Art sau noua moda in decoratiunile interioare

Space Art sau noua moda in decoratiunile interioare

16 Oct 2004   •   00:00

Inovatiile in materie de decoratiuni interioare au ajuns si in punctul in care pot sa ofere fotoimprimari permanente tridimensionale pentru interioare. Stele, vederi selenare, munti, plaje sau chiar adevarate galaxii, constelatii sau planete va pot relaxa si infrumuseta tavanele dormitoarelor din apartamente.

CATALIN BUDESCU

Astfel o firma din Bucuresti isi ofera serviciile folosind o tehnologie care permite astfel de imprimari fara a instala nici un fel de dispozitive speciale, gauri sau a va modifica culoarea plafonului.

NOAPTEA INSTELATA. Lumina emisa noaptea de fotoimprimare este de mica intensitate si discreta, fiind realizata pentru o perioada de circa 8-10 ani. Materiile prime folosite sunt transparente ziua, modelul fiind vizibil doar in intuneric sau in semiintuneric.

Creatiile Space Art se reincarca in fiecare zi de la diferite surse de lumina, fie ca acestea sunt naturale sau artificiale. Imprimeurile se pot vedea in jur de 4-7 ore in fiecare noapte, nefiind nevoie de intretinerea in vreun fel a acestora.

TERMEN. Pentru realizarea acestor decoratiuni interioare deosebite, firma bucuresteana are nevoie de circa 2-5 ore. Tavanul respectiv nu are nevoie de vreo pregatire prealabila, singura cerinta fiind ca aceasta fotoimprimare sa fie facuta in conditii de intuneric complet.

×