x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old SPORT/Stirile zilei - 4 octombrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 4 octombrie 2004

04 Oct 2004   •   00:00
MIHAI STOICA, DERANJAT DE TELEVIZIUNI. Presedintele Stelei, Mihai Stoica, spune ca echipa sa nu poate sa rateze in acest sezon castigarea celui de-al 22-lea titlu de campioana a Romaniei. Chiar daca sarcina noastra este ingreunata de calificarea in grupele Cupei UEFA, care ne va afecta evolutiile in campionat, nu avem voie sa ratam titlul cu numarul 22, a spus oficialul stelist. Mihai Stoica s-a declarat deranjat de faptul ca posturile de televiziune au difuzat imagini din avionul cu care delegatia stelista a revenit de la Sofia. Erau lucruri intime, a spus stelistul.

RONALDINHO SI DETERGENTII. Vedeta lui FC Barcelona, Ronaldinho, este, impreuna cu mama sa, Miguelina, vedeta unei noi campanii publicitare pentru detergentul Omo. Campania include trei spoturi filmate integral la Barcelona, al caror cost a fost estimat la 5 milioane de euro.

GICA HAGI E PE DRUMUL CEL BUN. Presa din Turcia a revenit la sentimente mai bune fata de Hagi, dupa ce Galata a castigat vineri cu 2-0 pe terenul lui Ankaraspor. Nu te poti juca cu leul, a titrat Milliyet. Mereu se pot face imbunatatiri, dar cred ca noi suntem pe drumul cel bun, a precizat antrenorul roman.

×