x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old TURISM/Info - 15 octombrie 2004

TURISM/Info - 15 octombrie 2004

15 Oct 2004   •   00:00
INCEPE TARGUL DE TURISM. Romanii isi vor putea planifica vacanta de iarna pe baza ofertelor puse la bataie de operatori in cadrul celei de-a 12-a editii a Targului International de Turism (TIT), care se va desfasura la Romexpo in perioada 21-24 octombrie. In acest an vor participa la targ 290 de firme, din care 46 straine. In paralel cu TIT se va desfasura si expozitia Romhotel, destinata prezentarii aparaturii, tehnologiilor si dotarilor din industria ospitalitatii. Cu aceasta ocazie se vor organiza un concurs pentru barmani si un salon de gastronomie.

NOI TARIFE DE ZBOR. Pasagerii care calatoresc cu TAROM pot beneficia, incepand de astazi, de preturi reduse pentru zborurile pe rute interne si externe. Tariful unei calatorii dus-intors catre toate destinatiile interne este de 65 de euro. In ceea ce priveste destinatiile externe, oferta de toamna a companiei aeriene cuprinde tarife mai reduse, cum ar 99 de euro pentru Chisinau si Sofia, 149 de euro pentru Istanbul, Budapesta, Atena si Salonic sau 199 de euro pentru o calatorie la Roma. Aceste preturi sunt valabile in perioada 15 octombrie-10 decembrie si nu includ taxe.

TURISM EXTREM IN RUSIA. O agentie din Rusia le ofera celor dispusi sa plateasca 100 de dolari pentru turism extrem posibilitatea de a petrece doua zile in tabere militare speciale, unde acestia sunt supusi unui tratament dur si unor exercitii fizice epuizante. Turistii sunt luati in primire de veterani ai razboiului din Cecenia. Printre amatorii de experiente de acest gen se numara studenti, oameni de afaceri si directori de firme, iar agentia este convinsa ca, in curand, cererea va depasi cu mult oferta.

UN PACHEBOT LA CONSTANTA. O nava de pasageri, a treia ca marime din lume, avand la bord 180 de pasageri americani, australieni si de alte nationalitati, va acosta astazi, in Portul Constanta, unde va ramane pana sambata seara. Nava de croaziera face o calatorie pe ruta Grecia - Turcia - Bulgaria - Romania si Ucraina, voiaj programat pentru luna octombrie, fiecare luna a anului incluzand trasee diferite.

×