x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Un nou Mall in decembrie

Un nou Mall in decembrie

18 Sep 2004   •   00:00

City Mall se va deschide la inceputul lunii decembrie in Capitala, la intersectia arterelor Soseaua Oltenitei, Soseaua Giurgiului si Calea Serban Voda. Complexul este structurat pe trei niveluri subterane, parter si trei etaje superioare si in acest moment este definitivata deja structura pe fiecare nivel.

Astfel, cele trei niveluri subterane sunt deja amenajate pentru a gazdui 350 de locuri de parcare. Parterul este inchiriat in proportie de 95% pentru activitati cu urmatorul specific: supermaket, banci, farmacie, parfumerie, telefonie mobila, incaltaminte, cadouri, imbracaminte casual pentru tineret. Nume importante au inchiriat spatii in CityMall: Mobifon (Connex), Jolidon, Anatolian Carpets, B&B Collection, Internity, Ultra Pro Computers, Killtec, Diverta, Primavara, a declarat Eduard Uzunov, directorul general al companiei Regatta, care s-a ocupat de inchirierea spatiilor. City Mall va gazdui insa si brand-uri intrate in premiera pe piata de retail: Pretzels Plus (Statele Unite), Time Out (Cehia), Lynne Fashion Club (Grecia), Boxing by Sildor (Italia).

ORGANIZARE. Spatiile existente la etajul 1 sunt deja inchiriate in cea mai mare parte pentru magazine de electrocasnice si electronice, calculatoare si componente, birotica si papetarie, haine si incaltaminte pentru toate categoriile de varsta, bijuterii si o cafenea. Etajul 2 este destinat in exclusivitate activitatilor de petrecere a timpului liber, spatiile fiind deja prevazute pentru un cazinou, restaurante din cele mai diverse categorii, fast-food, terase si cafenele. La etajul 3 va fi amenajat un cinema multiplex, pe o suprafata de 2.500 mp, cu o capacitate de 1.200 locuri, in sase sali de spectacol, tip amfiteatru, din care doua vor avea capacitatea de 300 de locuri, iar celelalte patru sali vor avea o capacitate de 150 locuri, fiecare.

INVESTITIE. City Mall reprezinta o investitie straina de 20 de milioane de euro, a unui puternic grup european reprezentat in Romania de Compania Sirius Investitii. Compania intentioneaza sa achizitioneze si sa construiasca cel putin alte 10 centre de tip mall in Romania, in care va promova ideea de shopping si entertainment cu aer occidental.

Ideea grupului nostru este aceea de a construi un lant City Mall in Romania. Dorim ca City Mall sa fie nu doar un loc unde se pot face cumparaturi, cat mai ales un loc unde se poate petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut si divers, a declarat Amos Glazer, proprietarul City Mall. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: city mall mall