x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Vacanta - Sarbatori de iarna la pensiunile din Sibiu

Vacanta - Sarbatori de iarna la pensiunile din Sibiu

19 Noi 2004   •   00:00

Inca mai este timp pentru a va rezerva cateva locuri pentru Sarbatorile de iarna, iar pensiunile din Sibiu mai pot primi turisti pentru Craciun si Anul Nou.

IOHANNA ONACA PURDEA

Cei care iubesc traditia si vor sa se bucure de pomana porcului ca la romani pot petrece trei zile la pensiunea Stanca din Sibiel, unde pot participa la taiatul porcului. Doua nopti de cazare, cu demipensiune costa 30 de euro de persoana, in pret fiind incluse si delicatesele de la pomana porcului.

CRACIUN. Marginimea Sibiului este un loc potrivit pentru petrecerea Craciunului, fiind amplasata la poalele muntilor, cu un peisaj deosebit. Tariful la pensiunile de doua margarete din reteaua ANTREC este de 2,6 milioane de lei de persoana pentru trei nopti de cazare, cu demipensiune si masa festiva de Craciun.

Turistii pot petrece sarbatoarea Craciunului intr-un cadru traditional la pastravaria Albota, pensiunea Perla Arpasului. Aici tarifele sunt de 50 de euro pe noapte/camera dubla, cu mic dejun. Posibilitatile de agrement sunt variate: pescuit sportiv pe raul Arpasel, plimbari cu sania sau cu caruta trasa de cai, excursii in zona sau vizitarea Manastirii Sambata de Sus.

×