x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Despre articulaţii, metabolism, ustensilele pentru machiaj şi reţete reinventate, duminică dimineaţă, la “Numai de bine”

Despre articulaţii, metabolism, ustensilele pentru machiaj şi reţete reinventate, duminică dimineaţă, la “Numai de bine”

03 Oct 2014   •   12:15
Despre articulaţii, metabolism, ustensilele pentru machiaj şi reţete reinventate, duminică dimineaţă, la “Numai de bine”

Emisiunea "Numai de bine" are grijă de sănătatea noastră. Duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, Maria Linda va vorbi despre problemele articulare, cum îi afectează atât pe cei tineri şi mai puţin tineri, cât şi pe cei sportivi sau mai puţin activi. Ela Crăciun, alături de specialişti, va dezvălui care este secretul unui metabolism pe deplin funcţional, iar Olivia Păunescu ne va explica cât de importante sunt ustensilele, mai exact pensulele, în realizarea unui machiaj. La final, Anca Lungu va face câteva minuni în bucătărie, transformând o banală reţetă într-un prânz spectaculos şi apetisant.

Nu pierdeţi “Numai de bine”, duminică dimineaţă, de la ora 9:30, şi de luni până vineri, de la ora 8:35, doar la Antena 3. 

×