Acţiunea alimentului începe de la nivelul genelor. Astfel, prin dietă întărim sistemul imunitar, prevenim cancerul şi ţinem în frâu chiar şi factorii genetici.
70% alimente de origine vegetală şi doar 30% alimente de origine animală. Iată regula numărul unu în prevenirea cancerului.
Dacă avem un regim alimentar dezechilibrat, atunci totul scapă de sub control. S-a demonstrat că doar 3%-5% dintre cazurile de cancer sunt determinate de factori genetici (antecedente în familie). în majoritatea cazurilor, cel mai important factor de risc este alimentul asociat cu stilul de viaţă dezechilibrat, cu fumatul sau poluarea. Adoptarea unei diete adecvate – 70% alimente de origine vegetală şi 30% alimente de origine animală – stimulează mecanismele naturale de detoxifiere ale organismului şi inhibă apariţia şi dezvoltarea tumorilor.
Pentru a ne proteja de cancer este necesară revenirea la alimentele naturale integrale: fructe şi legume crude, cereale integrale, lactate, ouă, peşte, apă de izvor.
Citește articolul integral pe RevistaFelicia.Ro
Te-ar putea interesa și Două profeții înfricoșătoare despre al treilea război mondial. Vine vara asta?
Vezi și alte articole despre CANCER și TERAPIA lui:
O aspirină pe zi reduce semnificativ riscul de cancer
Terapie revoluționară pentru bolnavii de cancer pancreatic
(VIDEO) Uluitoarea teorie a dr. Hamer: bolnavul de cancer se vindecă singur dacă înțelege cauza bolii!
5 motive sănătoase ca să mănânci dovlecei
Alimentele, genele și cancerul
Băutura Fericirii! Află rețeta și bucură-te de ea!