x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Împacă sufletul cu organismul

Împacă sufletul cu organismul

de Florin Condurateanu    |    17 Mai 2009   •   00:00

Senzaţionale sunt ultimele descoperiri din fizica cuantică şi anume cele în care aceste cercetări au adus probe ştiinţifice că există suflet, că există gând, că acupunctura şi biorezonanţa au temeiuri ştiinţifice.



Doctor Teodor Coldea, specialist în acupunctură şi în alte terapii din China, dezvoltă acest subiect. Cu date ştiinţifice s-a demonstrat că un cercetător când descoperă o particulă în laborator nu numai că a descoperit-o, dar între savant şi particulă apare o acţiune reciprocă, în aşa fel încât particula schimbă comportamentul savantului, dar şi savantul determină o altă reacţie a particulei.

Şi iată o altă experienţă ce a pus pe gânduri lumea ştiinţei mondiale. Cercetătorii au divizat o particulă în două jumătăţi şi le-au trimis în direcţii diferite. Dacă uneia dintre jumătăţi i se aplică în câmp electromagnetic automat îşi schimbă comportamentul şi cealaltă jumătate de particulă aflată la mii de kilometri distanţă. De aici şi ideea că gândirea poate modifica codul genetic.

Procesele din corpul omului la scară mică se conduc după fizica cuantică. Rolul energiei şi al vibraţiilor trebuie luat în considerare de către medicină. De altfel, Einstein a anunţat genial că energia se face materie la viteza luminii, deci materia este o energie condensată. În câmpul universal se anunţă cum că particulele se influenţează reciproc.

Conştiinţa individuală depinde de conştiinţa colectivă. Trecând la altă scară se poate spune că ţie nu poate să-ţi fie bine decât dacă şi celui de alături îi este bine. Vidul este universul, vidul e un câmp de forţe umplut de iubire. Şi în vidul acesta clipesc, strălucesc mici stele care suntem de fapt noi. Şi în interiorul omului se petrece acelaşi lucru ca în vidul universal. Cel mai important este să reuşeşti să împaci sufletul cu organismul.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă