x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Încărcarea cu energie joasă

Încărcarea cu energie joasă

de Florin Condurateanu    |    02 Aug 2010   •   00:00
Încărcarea cu energie joasă

Avantajele aparatului de fizioterapie "la purtător"



5849-128250-thinkstock100178151.jpgFizicianul român Alexandru Muşat este autorul unei invenţii în domeniul unei discipline foarte mult discutate în lumea largă: medicina energetică. El a brevetat un aparat miniatural, denumit şugubăţ "Spiriduş", care ne încarcă cu energie de joasă frecvenţă când ne pofteşte inima: acasă, la serviciu, când citim o carte în pat sau privim la televizor.

Energia cea mai potrivită organis­mului nostru este cea de frecvenţă joa­să, pe care o putem prelua din mediul înconjurător numai în timpul somnului rapid, cel cu vise, des­fă­­şurat în câteva reprize de 8-10 m­i­nute.

Spiriduşul, acest aparat de fi­zi­o­terapie "la purtător", ne alimen­tează cu această energie joasă şi ne aduce o serie de avataje. În primul rând îmbunătăţeşte funcţionarea membranei care înveleşte celula prin fa­cilitarea schimburilor, adică printr-o mai bună alimentare cu oxigen şi nu­trienţi, dublată de o mai eficientă eva­cuare a toxinelor celulare. În­căr­carea cu energie joasă, prin aparatul miniatural de fizioterapie, echilibrează balanţa energetică a organismului, cu precădere în zonele unde se desfăşoară metabolisme puternice, zone numite "ceacre" de asiatici.

De altfel, există o succesiune de încărcare cu energie joasă prin plasarea apa­ra­tu­lui energetic "Spiriduş" în anumite puncte, unde sunt concentrate unele glande endocrine. Medicina aceasta energetică şi încărcarea cu energie joasă îmbunătăţesc holograma organismului. Holograma este un fel de fotografie mai specială a or­ga­nismului, iar încărcarea cu energie prin aparatul "Spiriduş" accentuează contrastul acestei holograme.

Ritualul pe care trebuie să-l urmeze omul încărcându-se cu energie joasă se desfăşoară astfel: se ţine aparatul 5 minute pe creştetul capului, unde se află glandele hipofiză şi epifiză. Apoi se pune 5 minute pe frunte şi se mută apoi 5 minute pe gât în regiunea tiroidei. Urmează aşezarea aparatului 5 minute pe osul pieptului, pe stern, în dreptul glandei timus. Apoi se ţine 20-30 de minute la o palmă deasupra ombilicului, căci acolo există mai multe glande, supra­re­nalele, pancreasul. Urmează 20-30 de minute de încărcare cu aparatul "Spiriduş" poziţionat la o palmă în jo­sul buricului, acolo fiind glandele genitale şi prostata. Apoi, 5 minute aparatul este poziţionat în dreptul ultimelor vertebre, în zona noadei, atât de solicitată de forţe. Se am­plasează aparatul apoi 20-30 de mi­nute între genunchi şi pe urmă alte 20-30 de minute în zona călcâielor, acolo fiind dese suferinţe. Această succesiune trebuie făcută de fiecare dată, este procedura generală.

Dacă există unele suferinţe, de exemplu, dureri la umăr, se ţine aparatul acolo 30 de minute. În cazul în care sunt neplăceri la vezica biliară, se suplimentează încărcarea cu aparatul de fizioterapie la purtător cu 30 de minute sau o oră în regiunea bilei.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă