x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Afinul ajută memoria de scurtă durată

Afinul ajută memoria de scurtă durată

de Florin Condurateanu    |    03 Mar 2016   •   10:09
Afinul ajută memoria de scurtă durată
Sursa foto: marilyna/Getty Images/iStockphoto

O firmă românească a amestecat trei plante şi magneziu pentru înviorarea creierului vârstnicilor. În Ginkoven, ciuperca tinereţii veşnice, ginkgo biloba, duce mai spornic sângele la creier, extractul de salcie sparge plăcile de ateroscleroză, iar afinul previne pierderea memoriei de scurtă durată. Este un antioxidant de frânare a instalării bătrâneţii.

Biorezonanţa reglează vibraţiile energetice

Aparatul de biorezonanţă descoperă ţesuturile unde au derapat vibraţiile energetice şi introduce alte vibraţii cu semn opus ca să se revină la nivelul sănătos al energiei. Florica Munteanu, care 35 de ani a avut succes într-o clinică din Munchen, a deschis şi în Bucureşti o clinică, acum 8 ani, cu biorezonanţă din şcoala germană şi alte proceduri de ultimă oră. Această metodă sesizează atacul bolii încă din faza incipientă, când omul nu simte vreo suferinţă.

Lemnul dulce pentru binele plămânilor

Când, în urma unei afecţiuni ale căilor respiratorii, bronhiile sunt încărcate, capsulele Lemn Dulce favorizează expectoraţia. Aceste capsule ajută şi tranzitul intestinal şi refacerea mucoasei din tubul digestiv.

Vene întinerite

Cu timpul, venele pierd din elasticitatea şi tonusul pereţilor vaselor. Venostim, prin cele 5 plante din compoziţie, la care se adaugă vitamina C, face venele mai flexibile, mai potrivite la curgerea sprintenă a sângelui. Cei cu picioare grele, cu hemoroizi, pot utiliza acest produs natural românesc.

×
Subiecte în articol: afin