Icrele din comerţ conţin cu adevărat doar 10% icre, restul fiind reprezentat de conservanţi şi aditivi, scrie RomâniaTV.net.
Citeşte şi De ce sunt crenvurştii atât de PERICULOŞI pentru sănătate? Vezi cum se prepară aceste alimente VIDEO
Gelifiant, guma xanthan şi guma guar, benzonat de natriu, ulei, dar şi icre în proporţie de 10%, acestea sunt ingredientele unei cutii de icre. Astfel, o cutie de icre conţine mai mult conservanţi şi aditivi care dau consistenţă decât icre propiu-zis.
Citeşte şi De ce este atât de periculos PARIZERUL pentru sănătate. Află ce conţine produsul şi cum se fabrică VIDEO
Aceste ingrediente pot provoca greaţă, balonare, crampe sau chiar alergii.
Nutriţionistul Corina Zugravu atrage atenţia că în comerţ icrele se găsesc sub denumirea de salată de icre, ceea ce înseamnă că produsul de bază - icrele - este prezent într-o cantitate redusă.
Află ce efecte asupra organismului uman au aditivii şi conservanţii din icrele din comerţ pe RomâniaTV.net.