x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Fațete dentare - soluții ideale pentru un zâmbet impecabil

Fațete dentare - soluții ideale pentru un zâmbet impecabil

22 Mar 2023   •   16:02
Fațete dentare - soluții ideale pentru un zâmbet impecabil

Fațetele dentare pot îmbunătăți aspectul estetic al zâmbetului tău, prin ascunderea imperfecțiunilor și restabilirea încrederii de sine. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestora este capacitatea de a reda o dantură uniformă și strălucitoare.

Deoarece acoperă complet suprafața dinților, cu ajutorul unor fațete dentare poți avea parte de un zâmbet frumos și sănătos, ce poate fi dificil de obținut în urma albirii danturii sau a altor tipuri de tratamente. 

Obține o dantură albă, cu aspect natural cu ajutorul fațetelor dentare

Cu ajutorul fațetelor dentare din porțelan, lumina poate fi reflectată într-un mod similar cu smalțul dentar, conferind dinților un aspect natural. Acestea pot ajuta, de asemenea, la mascarea culorii inestetice a dinților naturali, dar a altor imperfecțiuni precum petele, fisurile sau forma neuniformă. 

Fațetele dentare sunt ușor de întreținut

Fațetele dentare nu necesită o îngrijire specială. Pur și simplu le periezi de două ori pe zi și folosești ața dentară zilnic, așa cum o faci de obicei, și mergi la medicul tău stomatolog pentru controale regulate, de două ori pe an. Procedurile de profilaxie cluj au un rol esențial în prevenirea afecțiunilor stomatologice și presupun o curățare profesională a danturii, oferind beneficii atât din punct de vedere al sănătății dentare, cât și al esteticii.

Rezultate instantanee și de lungă durată cu fațete dentare

Spre deosebire de alte tipuri de tratamente dentare care necesită multe vizite la medicul stomatolog pentru rezultate vizibile, aplicarea de fațete dentare va face ca dantura ta să arate impecabil imediat ce ai ieșit pe ușa cabinetului și pentru mult timp de atunci înainte. Fațetele dentare din porțelan durează între 7 și 15 ani, iar în unele cazuri chiar mai mult. Pentru ca acestea să arate și să se simtă cât mai bine, medicul stomatolog îți poate recomanda înlocuirea lor o dată la 15 ani. 

Tratamentele cu fațete dentare sunt personalizate, protezele fiind realizate în funcție de nevoile fiecărui pacient. În prezent sunt soluții de estetică dentară extrem de apreciate. Procedura de montare este una nedureroasă, minim invaziva și se realizează în mai multe etape succesive. 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți zâmbetul și de a-ți spori încrederea în sine. Înainte de a alege acest tip de tratament pentru dantura ta, documentează-te temeinic și ia în calcul toate aspectele posibile, astfel încât să poți lua o decizie în cunoștință de cauză. Discută cu medicul dentist despre așteptările tale și află dacă fațetele dentare sunt o opțiune potrivită pentru tine. 

×