x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Fii cu un pas mai aproape de zâmbetul mult visat cu aparatul dentar Spark!

Fii cu un pas mai aproape de zâmbetul mult visat cu aparatul dentar Spark!

05 Dec 2023   •   15:30
Fii cu un pas mai aproape de zâmbetul mult visat cu aparatul dentar Spark!
Sursa foto: Freepik.com

În călătoria către un zâmbet perfect funcțional și plin de încredere, importanța obținerii unor dinți aliniați și a unei mușcături corecte nu poate fi subestimată. Adesea, malocluziile și alte probleme dentare devin un obstacol în calea atingerii acestui obiectiv, afectând nu doar estetica zâmbetului, ci și sănătatea generală a sistemului oro-maxilo-facial.

Pentru mulți dintre pacienți, dorința de a îmbunătăți estetica dinților este prezentă, dar perspectiva de a opta pentru un aparat dentar fix determină teamă și disconfort. Însă, această problemă găsește rezolvare în utilizarea unor aparate ortodontice SPARK.

 

Spark nu este doar un aparat dentar, este o soluție modernă și confortabilă, care îi ajută pe pacienți să depășească obstacolele asociate tratamentului ortodontic convențional. Dezvoltat pentru a oferi rezultate eficiente într-un timp relativ scurt, de ordinul săptămânilor, aparatul dentar Spark este discret, ușor de întreținut și adaptabil la stilul de viață activ al pacienților.

Gutierele invizibile SPARK - Aparatul dentar modern care redefinește îngrijirea ortodontică

Alignerele SPARK oferă atât rezultate eficiente în alinierea corectă a dinților, cât și o experiența unică a pacientului în ceea ce privește confortul și estetica, remarcându-se drept alegerea modernă pentru îngrijirea ortodontică avansată.

Un aspect definitoriu al aparatului SPARK este tehnologia TruGEN, un material inovator utilizat pentru a asigura transparență maximă și confort în timpul purtării. Acest material oferă un contact perfect cu dintele, protejează împotriva petelor și menține integritatea estetică pe durata întregului tratament.

 

Tratamentul funcționează prin intermediul mai multor seturi de gutiere transparente, ele fiind schimbate săptămânal, realizându-se o corectare treptată a poziției dinților. Cu o durată de purtare recomandată de 20-22 de ore pe zi, acest tratament ortodontic asigură rezultate optime într-un interval de timp relativ scurt, între 10 și 38 de săptămâni, în funcție de situația clinică.

Comparativ cu aparatele dentare cu bracket-uri, care provoacă în multe situații dureri sau iritații la nivelul gingiilor sau obrajilor, alignerele oferă o experiență de purtare plăcută, discretă și lipsită de probleme.

De asemenea, aparatul dentar Spark se distanțează de limitările obișnuite asociate cu alte opțiuni ortodontice, facilitând păstrarea unui regim alimentar normal și promovând responsabilitatea pacientului în menținerea sănătății dentare. Cu alte cuvinte, nu există restricții alimentare sau de igienizare.

Descoperă excelența în îngrijirea dentară la clinica EXCEDENT!

La clinica stomatologica EXCEDENT, medicii specialiști transformă zâmbetele și readuc bucuria și fericirea pe chipul oamenilor.

 

În spatele fiecărui tratament stă o echipă dedicată, gata să ofere îngrijire personalizată adaptată nevoilor tale.

De la servicii de implanto-protetică și estetica dentara până la intervenții de stomatologie generală, chirurgie, ortodonție și parodontologie, medicii de la clinica EXCEDENT sunt pregătiți să îți ofere soluții complete pentru toate cerințele sănătății tale orale.

 

Clinica EXCEDENT este locul unde zâmbetul tău se transformă, viața ta schimbându-se în bine! Pentru a programa o vizită la clinica EXCEDENT, accesează link-ul următor: https://excedent.ro/contact/

 

Dr. Elena Iatagan

Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

https://excedent.ro/dr-elena-iatagan-medic-specialist-ortodont-clinica-excedent/

 

×