x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Îți este dor să muști cu poftă din fructul preferat? Tratamentul cu implanturi dentare îți readuce aceste plăceri!

Îți este dor să muști cu poftă din fructul preferat? Tratamentul cu implanturi dentare îți readuce aceste plăceri!

07 Mar 2023   •   16:57
Îți este dor să muști cu poftă din fructul preferat? Tratamentul cu implanturi dentare îți readuce aceste plăceri!

Fiecare dintre noi își dorește să aibă o dantură sănătoasă și frumoasă, dar, din păcate, din cauze diverse, se poate ajunge la pierderea unuia sau a mai multor dinți. În cazul în care un dinte lipsește sau este deteriorat, te poți confrunta cu diverse dificultăți, inclusiv cu imposibilitatea de a mesteca alimentele dure sau crocante, cum ar fi merele, nucile sau chipsurile. Cu siguranță nimeni nu merită să ducă lipsa acestor plăceri ale vieții.

Din fericire, odată cu progresul tehnologic, domeniul stomatologiei a evoluat extrem de mult, astfel că acum există soluții eficiente de înlocuire a dinților lipsă. Tratamentul cu implanturi dentare de la Dental Premier este procedura care te ajută să muști din nou cu încredere din aceste alimente fără a-ți face griji cu privire la instabilitatea sau căderea dinților.

O viață întreagă plină de zâmbete

Implantul dentar este o soluție permanentă de înlocuire a spațiilor edentate. În timp ce alte soluții trebuie înlocuite o dată la câțiva ani, implanturile pot dura o viață întreagă, cu o bună igienă orală și vizite regulate la dentist.

În plus, acestea sunt rezistente la carii dentare, deoarece nu sunt realizate din material dentar natural. Astfel, procedura reprezintă o soluție de lungă durată pentru înlocuirea dinților pe care i- ai pierdut.

După inserarea unor implanturi dentare, o nouă viață te așteaptă. Vei putea mușca fără griji din alimentele preferate, vei putea ieși în lume și socializa, fără să te simți stânjenit pentru dantura ta incompletă. Când aveai un dinte pierdut, cu siguranță îți era rușine să zâmbești sau să râzi în public, însă implantul poate înlocui spațiul gol, astfel încât să te poți bucura din nou de viață, fără griji și stres în plus. Vei zâmbi cu gura până la urechi cu fiecare ocazie și vei radia de fericire, știind că ai o dantură completă.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tratamentului este că poate fi personalizat pentru fiecare pacient. Implanturile dentare sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, ceea ce le face ideale pentru oricine are nevoie de înlocuirea unui dinte. În plus, coroana dentară poate fi personalizată pentru a se potrivi cu restul dinților tăi, astfel încât să arate cât mai natural.

Un alt avantaj important al tratamentului este că poate ajuta la menținerea sănătății orale. Atunci când un dinte este pierdut, osul din jurul său începe să se deterioreze, iar acest lucru poate duce la pierderea altor dinți și la probleme cu gingiile. Însă implantul ajută la menținerea osului sănătos, protejând astfel restul dinților și țesuturile din jur.

Tratamentul cu implanturi dentare reprezintă o opțiune excelentă pentru toți cei care doresc să mănânce din nou alimentele preferate și să aibă un zâmbet natural și sănătos. Prin înlocuirea dinților pierduți, vei putea avea o viață mai bună și mai confortabilă, fără să fii restricționat în ceea ce privește alimentația.

Îți este dor să muști cu poftă din fructele preferate? Te poți bucura din nou de această plăcere, odată ce apelezi la implanturi dentare! Nu sta pe gânduri și apelează la ajutor de specialitate! Programează-te chiar acum pentru o consultație la clinica stomatologică de top Dental Premier!

×