x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate N-ajungi la terapie intensivă din cauza bancurilor

N-ajungi la terapie intensivă din cauza bancurilor

de Florin Condurateanu    |    15 Dec 2007   •   00:00

SĂ NU-I FIE DE DEOCHI DE VIAŢĂ!
De Sărbători, cănd mănănci prea mult, rişti să faci o indigestie. Cănd infuleci prea multe maioneze poţi ajunge la terapie intensivă cu o pancreatită de nu te vezi. Dar, dacă in perioada Sărbătorilor inghiţi multe glume, in nici un caz nu faci indigestie, iar, dacă infuleci bancuri cu toptanul, n-ajungi de atăta răs la terapie intensivă, şi pancreasul nu suferă cănd e indopat cu umor.



SĂ NU-I FIE DE DEOCHI DE VIAŢĂ!
De Sărbători, cănd mănănci prea mult, rişti să faci o indigestie. Cănd infuleci prea multe maioneze poţi ajunge la terapie intensivă cu o pancreatită de nu te vezi. Dar, dacă in perioada Sărbătorilor inghiţi multe glume, in nici un caz nu faci indigestie, iar, dacă infuleci bancuri cu toptanul, n-ajungi de atăta răs la terapie intensivă, şi pancreasul nu suferă cănd e indopat cu umor. Tocmai de aceea să servim o serie de scene cu haz petrecute chiar in realitate, dar după cortina revistei. Intămplări hazoase culese de un campion al hazului cum este Nae Lăzărescu. Dar iată nostimadele petrecute in viaţa unor artişti de revistă, inmagazinate de condeiul lui Nae Lăzărescu. In vremea comunismului se organizau spectacole prin intreprinderi, susţinute de actori profesionişti. Cu ocazia Zilei Femeii se organizează un astfel de spectacol la Spitalul Carol Davila. In sală se aflau căteva cadre medicale, dar grosul spectatorilor era format din bolnavii care fuseseră internaţi. Unul dintre actorii care urcă pe scenă este Puiu Călinescu, care pune măna pe microfon şi rosteşte răspicat: "Bine v-am găsit sănătoşi!". Au căscat ochii de uimire toţi bolnavii.

In faţa Teatrului "Tănase", pe trotuar, simpaticul Alexandru Lulescu se intălneşte cu o mai veche cunoştinţă, dresor la circ. "Pe vremuri erai dresor de căţei, acum am aflat că te ocupi de elefanţi". Răspunde dresorul: "Ce vrei, cu vărsta mi-a cam slăbit vederea".

Intr-o intersecţie, Nicu Constantin şi Mişu Fotino işi ciocnesc maşinile. Culmea, işi buşesc maşinile doi ochelarişti, dintre care Nicu Constantin avea un ochi la slănină şi un ochi la făină de saşiu ce era. "De ce nu te uiţi pe unde mergi", intreabă supărat Nicu Constantin, la care Mişu Fotino ii răspunde saşiului: "Dar tu de ce nu mergi pe unde te uiţi?".

Căntăreţul de muzică uşoară George Bunea se intălneşte cu un prieten la o cafea şi solistul de la Tănase se confesează: "Am impresia că băieţelul meu mi-a moştenit vocea", la care prietenul il consolează: "Bine că ai scăpat de ea".

Actorul Alexandru Lulescu se duce intr-o sămbătă să işi ia copilul de la creşă. "Ce-ai făcut, Sandule?, ţipă la el nevasta de cum intră pe uşă. asta nu este copilul nostru, ai adus un băieţel şi noi avem o fetiţă". "Nu contează, răspunde simpaticul comic, tot il ducem luni inapoi".
Unul dintre comicii cuplului Anton şi Romică era şi tatăl unei fete frumoase. Intr-o zi sună telefonul acasă şi o voce bărbătească intreabă pe nerăsuflate: "Alo? Tu eşti, broscuţo?". "Broscuţa este plecată, răspunde simpaticul actor, la telefon este proprietarul iazului".

×
Subiecte în articol: pagina de suflete