x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate (P) Beach body – cele mai eficiente tratamente de slăbit: criolipoliza și venus legacy

(P) Beach body – cele mai eficiente tratamente de slăbit: criolipoliza și venus legacy

05 Mai 2022   •   12:53
(P) Beach body – cele mai eficiente tratamente de slăbit: criolipoliza și venus legacy

Modelarea corpului - datorită tratamentelor de care poți beneficia într-o clinică de remodelare corporală- nu a fost niciodată atât de eficientă. Vrei să te bucuri de un corp mai suplu, mai ferm, să scapi de grăsimea nedorită, să ai pielea mai netedă sau să elimini celulita? În continuare îți sunt  prezentate două dintre cele mai eficiente metode care te vor ajuta să obții corpul visat!

Criolipoliza – scapă definitiv de grăsimea în exces

Conturarea corpului prin criolipoliză este o soluție ideală pentru persoanele cărora le este greu să facă față țesutului adipos încăpățânat. Este un tratament care folosește procesele naturale care au loc în organism, este sigur, non-invaziv și complet nedureros!

Se bazează pe utilizarea celui mai modern dispozitiv de pe piață, datorită căruia se poate controla distrugerea celulelor adipoase prin intermediul frigului. Utilizarea criolipolizei îți permite să scapi de depozitele de grăsime nedorite în siguranță - fără a deteriora țesuturile din jur.

Primele efecte pozitive apar la aproximativ o lună de la tratament, iar rezultatul complet trebuie atins după aproximativ 6 săptămâni. În timpul unui tratament, 25-45% din celulele adipoase sunt îndepărtate din zona de tratament.

Numărul recomandat este de 5 - 10 tratamente, dar în anumite clinici de remodelare corporală, procedeul realizat cu  Venus Legacy, are rezultate mai rapide. Experiență în sine fiind una cu adevărat deosebită. 

Venus Legacy – efecte spectaculoase încă de la prima vizită

Este un tratament bazat pe radiofrecvență, adică utilizarea undelor radio multipolare care stimulează celulele pielii să producă și să regenereze fibrele de colagen și generează efecte pe termen lung

Tratamentul cu Venus Legacy este non-invaziv și nedureros. În timpul acestuia, pacientul experimentează o senzație plăcută de căldură în zona tratată. Un dispozitiv special este atașat de corpul pacientului și specialistul de la clinică îl deplasează peste piele în mișcări circulare.

Efectele spectaculoase pot fi observate încă de la prima vizită și printre acestea se pot menționa: netezirea ridurilor, reducerea circumferinței corpului, fermitatea pielii feței și corpului, reducerea celulitei și a celulelor adipoase rezistente.

Numărul recomandat este de 6-10 tratamente, în funcție de predispozițiile individuale și de starea generală a pielii, însă numărul corect recomandat este specificat de specialistul de la clinica remodelare corporală în timpul primei consultații.

Prin urmare, dacă îți dorești un ”beach body”, un corp perfect pentru a fi etalat pe plajă, aceste două proceduri sunt cele mai recomandate și merită să le iei în calcul înainte de venirea verii.

 

×