x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate (P) Când căutați calitate și rame ochelari de vedere știți că le veți găsi la EXPERTOPTIC

(P) Când căutați calitate și rame ochelari de vedere știți că le veți găsi la EXPERTOPTIC

11 Mar 2024   •   14:12
(P) Când căutați calitate și rame ochelari de vedere știți că le veți găsi la EXPERTOPTIC

Odată cu trecerea timpului, acuitatea vizuală nu mai este foarte bună, nu doar la persoanele mature, dar și la adolescenți. De obicei, persoanele care duc o viață activă și folosesc laptopul mai multe ore pe zi, tind să aibă diverse probleme oculare, cum ar fi lăcrimarea excesivă, încețoșarea ochilor și dureri de cap.

În aceste condiții se recomandă un control, iar unul dintre locurile unde acesta se poate face, gratuit, este și EXPERTOPTIC. Cu șase locații deschise în țară, aflați din articolul de mai jos cum vă puteți programa la o consultație gratuită aici.

 

Gamă diversificată de rame pentru ochelari de vedere

 

De cele mai multe ori, alegerea unor rame pentru ochelari pare a fi dificilă, deoarece acestea nu se potrivesc întotdeauna cu fizionomia persoanei. Însă, această alegere poate fi plăcută în compania specialiștilor, care vă îndrumă corect pentru alegerea de rame ochelari de vedere.

 

Având în vedere mai multe criterii, precum stilul de viață, dar și forma chipului, specialiștii de la EXPERTOPTIC vă vor îndruma și asista cu răbdare pentru achiziția unor rame adecvate.

 

Culoarea și forma acestor rame atrag atenția în mod plăcut prin finisaje elegante, dar și prin felul în care se pot asorta cu restul accesoriilor. Culori clasice, precum maro, verde închis și negru se potrivesc persoanelor mature, iar roșu, verde deschis sau animal print vor completa outfitul adolescentilor, dar nu numai. Practic, veți putea găsi aici o gamă variată de rame de ochelari de vedere, dar nu numai.

 

Rame de firmă precum Police, Guess sau Vogue vă așteaptă doar în locațiile EXPERTOPTIC.

 

Consultații gratuite în 6 locații din țară

 

Fiecare serviciu medical, fie și doar o consultație optometrică, costă, de obicei, o sumă apreciabilă, dar la cele șase locații EXPERTOPTIC aceste consultații sunt gratuite. Astfel, vă veți putea programa în următoarele orașe: Suceava, Botoșani (2), Rădăuți, Fălticeni și Roman. Cu ajutorul numerelor de telefon prezente pe pagina oficială, puteți programa o consultație la una dintre aceste locații. Mai apoi, puteți proba gama de rame și accesorii diverse din magazin, nu doar rame pentru ochelari de vedere.

 

Din locațiile EXPERTOPTIC se pot achiziționa, de asemenea, și rame de ochelari pentru activități sportive, așa cum ar fi înotul, tenisul, ciclismul sau pentru ski. Gama de lentile este de asemenea variată, aici găsindu-se lentile fotocromatice, bifocale, subțiate sau de soare cu dioptrie.

 

Lentile de contact cu dioptrii sau cosmetice 

 

În cadrul locațiilor EXPERTOPTIC veți putea găsi la prețuri excelente nu doar rame pentru ochelari, ci și lentile de contact cu dioptrii, pentru cei care le preferă ochelarilor. Acestea pot fi cu purtare extinsă sau doar pentru purtare zilnică. De asemenea, se pot achiziționa și lentile de contact cosmetice, pentru schimbarea culorii irisului. Experții de aici vă recomandă și caserole și soluții de curățare a lentilelor, toate la prețuri avantajoase și pentru orice buget.

 

Pentru mici reparații, cum ar fi un șurub căzut sau brațul unei rame, vă așteaptă tot în locațiile EXPERTOPTIC, unde acestea vor fi remediate într-un timp scurt de așteptare.

 

Pentru alte informații, dar și programări, vă rugăm accesați pagina oficială și formularul de contact prezent aici.

 

 

Contact:

Suceava - 0740 952 952

Botoșani Calea Națională - 0744 754 754

Botoșani Carrefour - 0755 538 538

Rădăuți - 0747 750 750

Fălticeni - 0751 341 341

Roman - 0755 589 589

 

 

 

 

×