x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate (P) Cum să vă îmbunătățiți auzul cu aparatele auditive de la Clarfon

(P) Cum să vă îmbunătățiți auzul cu aparatele auditive de la Clarfon

04 Noi 2022   •   15:51
(P) Cum să vă îmbunătățiți auzul cu aparatele auditive de la Clarfon

Atunci când mergeți la Clarfon, nu veți primi doar un aparat auditiv - veți primi ce e mai bun pentru auzul dumneavoastra. Veți primi un produs uimitor care funcționează mai bine decât orice altă marcă de pe piață în prezent, dar veți primi, de asemenea, o echipă de experți al cărei scop este să se asigure că obțineți exact ceea ce aveți nevoie de la aparatul dumneavoastră auditiv.

Clarfon dispune de unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, iar aparatele auditive sunt de la cei mai buni producători, astfel încât se pot asigura că nu există loc de erori sau defecte în produsele lor.

Ce-ar fi dacă ați asculta toate sunetele din jurul dumneavoastră?

Ați putea să auziți ciripitul păsărilor, apa curgând sau vântul foșnind printre copaci?

S-ar putea să pierdeți mult mai mult decât cântecul dumneavoastră preferat. Și nu este întotdeauna ușor să știi când este timpul să îți iei aparate auditive. De aceea am creat există Clarfon - pentru a ajuta oamenii ca dumneavoastră să audă fiecare sunet din lumea lor.

Misiunea noastră este simplă: să oferim asistență auditivă la prețuri accesibile care să le permită oamenilor să audă din nou cu încredere. Fie că este vorba de un vechi cântec preferat sau de un sunet nou care vă face inima să tresară, dispozitivele noastre vă pot ajuta să auziți tot ceea ce viața are de oferit.

Cum sunt concepute aparatele auditive Clarfon?

Aparatele auditive Clarfon sunt concepute pentru a vă face viața mai confortabilă. Fie că aveți probleme de auz într-un mediu zgomotos, fie că doriți să auziți emisiunea preferată la TV, Clarfon vă poate ajuta.

Primul pas este obținerea unei evaluări audiologice. Aceasta vă ajuta la determinarea tipului de pierdere a auzului pe care o aveți și a modului în care vă afectează viața de zi cu zi. De asemenea, audiologul dumneavoastră va lucra cu dumneavoastră pentru a selecta aparatul auditiv potrivit în funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră.

Dar nu vă faceți griji - nu este atât de înfricoșător pe cât pare! Veți fi pe mâini bune cu membrii personalului de experți de la Clarfon, care sunt instruiți pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru situația dumneavoastră. Aceștia vor lucra cu dvs. la fiecare pas, de la montarea noilor aparate auditive până la ajustarea lor, după cum este necesar, până când se vor simți perfect pentru dvs.

Puteți chiar să programați programări de urmărire ori de câte ori aveți nevoie după vizita inițială!

Știați că aparatele auditive vă pot ajuta să auziți mai bine?

Este adevărat!

Aparatele auditive sunt o modalitate excelentă de a vă asigura că obțineți maximum din fiecare conversație.

De fapt, avem o părere atât de bună despre aparatele auditive încât dorim să vă împărtășim câteva sfaturi despre cum să alegeți aparatul auditiv potrivit pentru nevoile dvs.

Există două tipuri principale de aparate auditive: în spatele urechii (BTE) și în canal (ITC). Aparatele BTE se poartă în spatele urechii și au o olivă care se potrivește în canalul auditiv - tind să ofere și o calitate mai bună a sunetului decât cele ITC. 

ITC-urile sunt mai mici și se așează în interiorul canalului auditiv, ceea ce le face mai puțin vizibile, dar și mai limitate din punct de vedere al puterii de amplificare. Alegerea între aceste două opțiuni va depinde de preferințele dumneavoastră personale și de ceea ce funcționează cel mai bine pentru pierderea de auz!

×