x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate (P) Raceala si gripa de sezon: tratamente eficiente pentru intreaga familie

(P) Raceala si gripa de sezon: tratamente eficiente pentru intreaga familie

07 Feb 2023   •   17:59
(P) Raceala si gripa de sezon: tratamente eficiente pentru intreaga familie

La birou, la supermarket, atunci cand iti iei copilul de la gradinita sau chiar in mijloacele de transport in comun. Toata lumea din jur pare ca se confrunta cu o forma sau alta de raceala sau gripa. Daca organismul tau are un nivel scazut de imunitate in aceasta perioada din an, exista mari sanse ca ghinionistul sau ghinionista sa fii chiar tu.

Raceala si gripa de sezon: tratamente eficiente pentru intreaga familie

 

La birou, la supermarket, atunci cand iti iei copilul de la gradinita sau chiar in mijloacele de transport in comun. Toata lumea din jur pare ca se confrunta cu o forma sau alta de raceala sau gripa. Daca organismul tau are un nivel scazut de imunitate in aceasta perioada din an, exista mari sanse ca ghinionistul sau ghinionista sa fii chiar tu. 

Cum ne protejam pe noi si pe cei dragi de aceste infectii respiratorii?

Virusurile gripale si cele care sunt responsabile pentru aparitia simptomelor specifice racelii (tuse, nas infundat, stranut, durere in gat etc.) sunt foarte contagioase. Acestea se transmit cu usurinta de la o persoana la alta pe cale orala, prin secretiile eliberate atunci cand un bolnav stranuta, tuseste sau vorbeste, si prin contactul direct cu suprafetele contaminate.

Desi suntem de parere ca preventia este intotdeauna cel mai bun „leac” impotriva racelii si al gripei, atunci cand traiesti o viata sociala activa este aproape imposibil sa te protejezi complet de riscurile la care te expui prin contactul direct sau indirect cu alti bolnavi care isi desfasoara activitatea de zi cu zi in aceleasi spatii inchise ca si tine.

Medicamente raceala si gripa care te pot ajuta in vindecarea simptomelor

Este important sa te asiguri inca de la primele semne ale racelii sau gripei ca ai la indemana medicamentele potrivite pentru a trece mai usor de aceasta perioada si pentru a minimiza pe cat posibil sansele ca ceilalti membrii ai familiei tale sa contacteze virusul:

BRONCHIPRET Sirop TE

BRONCHIPRET Sirop este un medicament pe baza de plante, recomandat pentru ameliorarea simptomelor de tuse seaca si flegma intepenita. Datorita combinatiei naturale dintre cimbru si iedera, acest medicament slabeste mucusul blocat pentru ca acesta sa fie eliminat mai usor, calmeaza bronhiile si lupta impotriva inflamatiei de la nivelul lor.

BRONCHIPRET Sirop face parte din categoria de medicamente raceala pe care le poti administra fiecarui membru al familiei, chiar si in cazuri de raceala copii pentru micutii cu varsta de peste 1 an. Acest medicament este disponibil pe farmacia germana online Arzneiprivat fara reteta medicala.

WICK MediNait sirop pentru raceala

Stim cu totii cat de dificila este o zi de munca dupa o noapte complet lipsita de somn. Ei bine, o noapte pierduta din cauza dificultatilor de respiratie provocate de nasul infundat, de durerile de cap sau de cele in gat este si mai greu de depasit atunci cand stii ca a doua zi trebuie sa te simti „ca nou”.

WICK MediNait sirop pentru raceala ajuta la ameliorarea simptomelor de febra, nas infundat, tuse uscata, durere in gat, de cap sau de corp, asigurand un somn linistit si odihnitor pe tot parcursul noptii. Acest medicament poate fi, de asemenea, comandat din farmacia online Arzneiprivat fara prescriptie medicala.

GELOMYRTOL forte capsule moi gastrorezistente

GELOMYRTOL forte este un expectorant pe baza de plante ce curata caile respiratorii si sinusurile in mod natural. Produsul poate fi folosit drept pastile raceala, tratament sinuzita sau tratament bronsita datorita efectului de ameliorare a tusei, a durerilor de cap, bronsitei si sinuzitelor.

Acest medicament natural poate fi administrat copiilor cu varsta de peste 10 ani, adolescentilor si adultilor, fiind disponibil pe Arzneiprivat farmacie online fara reteta medicala.

 

Chiar daca cele mai multe dintre simptomele provocate de aceste virusuri pot fi combatute prin consumul de medicamente, iti recomandam intotdeauna sa discuti cu medicul tau pentru a te asigura ca tratamentul pe care il urmezi este cel potrivit pentru tine.

Pe Arzneiprivat, farmacie online germana, gasesti medicamente naturiste, homeopate si alopate pentru o gama variata de afectiuni, cu sau fara prescriptie medicala. Afla mai multe detalii accesand unul dintre link-urile de mai sus.

×