x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate (P) Care sunt aspectele care recomandă probioticul MegaSporeBiotic PLUS?

(P) Care sunt aspectele care recomandă probioticul MegaSporeBiotic PLUS?

08 Feb 2023   •   16:57
(P) Care sunt aspectele care recomandă probioticul MegaSporeBiotic PLUS?

Simți că dezechilibrul florei intestinale îți cauzează neplăceri frecvente și nu te poți bucura de fiecare zi? În urmă unui consult medical ai aflat că ai nevoie de refacerea florei intestinale pentru a combate efectele negative ale unei flore intestinale dezechilibrate? În oricare dintre situațiile în care îți dorești refacerea florei intestinale sau protejarea bacteriilor benefice de la nivelul tractului digestiv este recomandat să apelezi la suplimente alimentare din categoria probioticelor.

Există foarte multe produse din această categorie, iar printre acestea regăsim și suplimentul probiotic MegaSporeBiotic PLUS. În măsură în care până acum nu ai inclus în dieta zilnică acest supliment alimentar, în continuare vei găși principalele argumente care recomandă consumul acestui supliment probiotic.

Ingredientele regăsite în compoziția produsului

Primul aspect care recomandă consumul probioticului MegaSporeBiotic PLUS este dat de compoziția acestuia. Vorbim despre un amestec unic de bacili sporulati, carotenoizi și antioxidanți. În rândul sporilor regăsim Bacillus Licheniformis, Bacillus Subtilis, Bacillus Clausii, Bacillus Coagulans, dar și tulpine probiotice brevetate.

Bacillus Licheniformis produce antibioticul natural bacitracina, enzimele utile pentru digestia proteinelor, dar și vitaminele din complexul B și acidul folic. Bacillus Subtilis produce 12 antibiotice naturale, vitamine K2 și ajută în menținerea imunității. Bacillus Clausii este cel mai răspândit supliment probiotic din lume care este rezistent la antibiotice și stimulează imunitatea. Bacillus Coagulans stimulează imunitatea, produce acidul lactic și susține organismul în boală inflamatorie intestinală, în cazul Bolii Crohn sau în colita ulcerativă.

Supraviețuiește și colonizează flora intestinală

Un al doilea argument care recomandă acest supliment probiotic se referă la faptul că vorbim despre un probiotic care are capacitatea de a supraviețui tractului digestiv și de a coloniza eficient intestinul cu bacteriile benefice necesare unui echilibru al florei intestinale. Aceste rezultate se datorează faptului că specia umană are proteine care se pot lega pentru speciile de Bacillus, fapt pentru care ingredientele regăsite în acest produs sunt integrate eficient la nivelul organismului odată ce suplimentul este consumat.

Calitate și eficacitate în consumul de antibiotic

Un alt argument în favoarea produsului MegaSporeBiotic PLUS este cel referitor la calitatea acestui produs și la eficacitatea sa. Calitatea este demonstrată prin faptul că vorbim despre un produs supus verificărilor ADN, iar eficacitatea se referă la faptul că acest supliment probiotic este foarte eficient în momentul în care sunt consumate diferite categorii de antibiotice. Prin urmare, acest supliment probiotic poate supraviețui în contextul consumului de antibiotice, prevenind astfel dezechilibrul florei intestinale.

Evidente clinice care demonstrează eficiența

În cele din urmă putem aminti în rândul aspectelor care recomandă MegaSporeBiotic PLUS și evidențele clinice în demonstrarea eficienței acestui supliment probiotic. Studiul privind intestinul iritabil, cel privind reducerea colesterolului, studiul privind eficiența în întărirea imunității sau studiul referitor la eficiența sporilor, toate acestea sunt o dovadă a eficienței clinice în urma consumului acestui supliment alimentar cu rol probiotic.

În măsura în care toate aceste aspecte anterior enumerate te-au convins că merită să încerci MegaSporeBiotic PLUS pentru reechilibrarea florei intestinale sau pentru protejarea acesteia, poți găsi toate informațiile privind acest supliment alimentar și poți comanda produsul accesând pagina megaspore.ro.

×