x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Secretul zâmbetului radiant și accesibil: implanturile dentare din titan

Secretul zâmbetului radiant și accesibil: implanturile dentare din titan

23 Noi 2023   •   14:13
Secretul zâmbetului radiant și accesibil: implanturile dentare din titan

Zâmbetul impecabil are o putere magică de a inspira încredere în propria persoană și pozitivitate, care cresc considerabil stima de sine. Zâmbetul sănătos transmite, în același timp,  celor din jur atenția alocată igienei dentare, devenind astfel un important element în interacțiunile sociale.

Se întâmplă însă ca, în decursul vieții, diverse probleme și afecțiuni să cauzeze căderea dinților naturali: neglijarea igienei dentare, boala parodontală, lovituri sau accidente, bruxismul, înaintarea în vârstă, consumul de alcool sau fumatul. Din fericire, noile tehnologii și avansul medicinei stomatologice redefinesc standardele în domeniul implantologiei dentare, oferindu-le pacienților soluții complete și durabile pentru înlocuirea dinților lipsă.

Implanturi dentare din titan – durabilitate, stabilitate și accesibilitate

La ora actuală, implanturile dentare din titan sunt printre cele mai căutate pe piață. Titanul este biocompatibil, adică este bine tolerat de țesuturile umane și oferă o bună integrare în os, ceea ce minimizează riscul de respingere sau reacții adverse și favorizează creșterea osului în jurul implantului, pentru o ancorare solidă și stabilă. Așadar, acest material oferă o structură rezistentă, care este esențială pentru susținerea dinților artificial.

Cu o istorie bogată în practica stomatologică, implanturile dentare din titan sunt cea mai întâlnită variantă în România și în lume, fiind și numeroase tipuri de implanturi disponibile pe piață. Un alt avantaj important al acestora îl reprezintă prețul mai accesibil față de alte opțiuni, cum este zirconiul, apărut mai recent în fabricarea implanturilor.

De ce aleg medicii stomatologi implanturi și bonturi  dentare DIO

O calitate deosebită o au produsele DIO, produse de compania sud-coreeană Dio Corporation, cu zeci de ani de experiență în industria dentară, ce a adus inovații în domeniul implanturilor dentare și al dispozitivelor stomatologice. Printre produsele acestei companii se află și bonturi dentare DIO, preferate de mulți medici stomatologi specializați în implantologie. Bontul dentar este un element intermediar care conectează implantul dentar cu coroana sau puntea dentară, astfel că este foarte important pentru stabilitatea și rezistența dintelui artificial.

Medicii implantologi sunt cei care înlocuiesc dinții pierduți prin inserarea implantului în cadrul unei intervenții chirurgicale. Pentru a crea pentru pacienții lor un zâmbet uniform, cu aspect natural și, mai ales, durabil, acești medici aleg să lucreze cu produse de foarte bună calitate, cum sunt implanturile dentare și bonturile DIO. Acestea au câteva avantaje importante pe piața de profil:

  • Calitate și durabilitate – produsele DIO sunt recunoscute pentru calitatea superioară și pentru modul cum rezistă în timp. Materiale de calitate, precum titanul și zirconiul sunt responsabile pentru succesul implanturilor dentare;
  • Inovație tehnologică – produsele de la această companie sunt rezultatul multor ani de cercetare și inovare, ceea ce înseamnă că au suferit îmbunătățiri de-a lungul proceselor de fabricație;
  • Personalizare – bonturile DIO sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, astfel încât să se potrivească anatomiei individuale a pacientului și pentru a satisface necesitățile sale estetice;
  • Gamă diversificată de produse – de la bonturi dentare, la cilindri temporari, șuruburi, formator pentru gingie și seturi chirurgicale complete DIO produce tot ce este nevoie pentru un implant de calitate superioară.

În concluzie, implanturile dentare din titan oferă stabilitate și rezistență dinților artificiali. Implanturile și bonturile DIO au un excelent raport calitate-preț și sunt populare în toată lumea pentru beneficiile lor.

 

×