x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Un strigăt pentru ajutor

Un strigăt pentru ajutor

29 Sep 2007   •   00:00

La Fundaţia Şcoala lui Cristi din Bărlad, copiii autişti sau cu sindrom Down sunt trataţi gratuit şi sunt ajutaţi să se reintegreze in societate. Şcoala a devenit insă neincăpătoare faţă de numărul de cereri.

La Fundaţia Şcoala lui Cristi din Bărlad, copiii autişti sau cu sindrom Down sunt trataţi gratuit şi sunt ajutaţi să se reintegreze in societate. Şcoala a devenit insă neincăpătoare faţă de numărul de cereri. De aceea, fundaţia are nevoie de o casă mai mare, pentru a putea continua activitatea sa de ajutare a celor micuţi cu nevoi speciale. Copiii autişti invaţă aici prin terapia specială ABA (Applied Behaviour Analisys) cum să se imbrace, să deseneze sau să-şi exprime sentimentele. Micuţii cu sindrom Down sau care suferă de alte deficienţe de dezvoltare sunt ajutaţi, gratuit, să se descurce singuri şi să se integreze in societate. In Romănia nu există servicii de stat specializate in tratarea acestor probleme, iar alte ONG-uri care oferă terapie ABA o fac pe milioane bune de lei.

Cei care vor să sprijine Fundaţia Cristi’s Outreach, ca ea să-i poată salva in continuare pe copiii cu probleme speciale de dezvoltare, sunt rugaţi să o contacteze pe Nicoleta Ababi-Caravelea la următorul număr de telefon: 0235/435 005. Pentru donaţii există conturi deschise la Banca Raiffeisen, sucursala Bărlad, titular cont Fundaţia Cristi’s Outreach:Â

Cont dolari: RO80RZBR000006000948904

Cont lei: RO48RZBR0000060009489139

Cu mii de mulţumiri

Nicoleta Caravelea

×
Subiecte în articol: pagina de suflete