x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Vaccinare anti COVID-19 pe bandă rulantă. Ce spune un director al companiei Pfizer

Vaccinare anti COVID-19 pe bandă rulantă. Ce spune un director al companiei Pfizer

08 Dec 2021   •   17:45
Vaccinare anti COVID-19 pe bandă rulantă. Ce spune un director al companiei Pfizer

Vaccinarea periodică anti COVID-19 ar putea fi necesară mulți ani de acum încolo, potrivit unui director de la Pfizer, citat de DPA. Ben Osborn este director al filialei regionale din Marea Britanie a producătorului  american și spune că nu se știe încă dacă vaccinurile vor trebui administrate la 6 luni sau anual. 

Totodată, acesta spune că este nevoie de timp pentru a se afla mai multe despre noua tulpină Omicron. 

''Aşteptăm cu toţii să iasă diverse date, nu doar de la Pfizer şi BioNTech, ci şi de la guverne şi sisteme sanitare din întreaga lume. Ceea ce avem deja este o înţelegere la nivel de bază şi molecular referitor la acest virus şi la mutaţiile care au fost bine documentate.

Ceea ce trebuie să înţelegem acum sunt trei lucruri: nivelul de transmitere pe care îl oferă această nouă variantă şi dacă va depăşi Delta aici, în Marea Britanie, în al doilea rând, impactul Omicron în ceea ce priveşte spitalizarea şi decesul potenţial, şi apoi, desigur, foarte important, în al treilea rând, impactul vaccinului asupra acestei variante.

Vom avea mai multe date în săptămânile care urmează cu privire la toţi cei trei factori ce vor conduce apoi la luarea deciziilor nu doar pentru Pfizer, ci şi pentru guvernele din întreaga lume. Aşa că suntem pregătiţi. Dacă avem nevoie de un nou vaccin, atunci vom putea să-l dezvoltăm, să-l producem la scară largă''.




 

×
Subiecte în articol: pfizer COVID