x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Vlad Voiculescu si-a retras trupa de la Ministerul Sănătătii

Vlad Voiculescu si-a retras trupa de la Ministerul Sănătătii

de Dan Constantin    |    07 Ian 2017   •   16:23
Vlad Voiculescu si-a retras trupa de la Ministerul Sănătătii
Echipa numeroasa care roia în jurul ministrului oengist al Sănătății a dispărut de pe site-ul instituției. Lângă noul ministru mai figurează ca secretar de stat doar Corina Pop, din vechea structură de conducere. Consilierii fara numar mai sunt reuniti doar într-o poza pe Facebook pusa de Voiculescu.
 
Au stat puțin la cârma Sănătătii, dar au facut mult rau... sustin profesionistii din sistem cu referire la bilantul mandatului terminat în 4 ianuarie.
 
S-au împrăstiat prin unitatile cu acoperiri civile de unde fuseseră recrutați, altii s-au întors prin spitale, cu coada între picioare, înveninați de eșec, printre colegi.
 
Sub lozinca dăruirii vieții s-au strecurat multă mizerie și interese materiale pentru capusarea bugetului, promovarea unor exponenti ai industriei farma și demolarea statutului profesional al profesorilor din sistemul superior medical.
 
Scandalurile dirijate prin media controlata, urmate de anchete ale procurorilor au vizat capturarea unor spitale unde se profilează investitii.
 
Spitalele Marie Curie, Floreasca sau Spitalul de Arsi sunt adresele la care Corpul de Control a căutat motive pentru plasamente.
 
Scandalul Burnei, explodat în acest context, s-a dezumflat după plecarea echipei de profitori din minister. Au rămas cateva voci care trimit, prin televiziuni, avertismente.

×