Probabil multe femei se chinuie să rămână însărcinate, însă există câteva alimente care cresc în mod semnificativ șansele de a rămâne însărcinată. Sigur, nu e suficient doar să mâncați alimentele indicate... pentru că nu trăiți într-o poveste. Însă o hrană adecvată e de ajutor.
Poate nu credeti, dar o hrana adecvata poate accelera realizarea celui mai mare vis – acela de a devi mama.
1. Fasole
Cercetatorii de la Harvard au descoperit ca femeile care au consumat proteine, in principal de origine animala sunt cu 39% mai expuse riscului de infertilitate. Femeile care prefera proteine vegetale, rareori au probleme cu conceperea. Deci, manacati fasole cu indrazneala. Daca nu va place, va recomandam linte, tofu, nuci sau soia.
2. Inghetata
Una sau doua portii pe zi de produse lactate sau inghetata, protejeaza impotriva infertilitatii. Laptele degresat face exact opusul. Acest lucru se datoreaza faptului ca indepartarea grasimii din lapte schimba balanta hormonilor si previne ovulatia. Insa nu trebuie sa exagerati.
Citește continuarea pe RevistaFelicia.Ro