x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Ce să mănânci dacă vrei să rămâi gravidă. 7 alimente care ajută în tratarea infertilității

Ce să mănânci dacă vrei să rămâi gravidă. 7 alimente care ajută în tratarea infertilității

22 Mai 2014   •   08:45
Ce să mănânci dacă vrei să rămâi gravidă. 7 alimente care ajută în tratarea infertilității

Probabil multe femei se chinuie să rămână însărcinate, însă există câteva alimente care cresc în mod semnificativ șansele de a rămâne însărcinată. Sigur, nu e suficient doar să mâncați alimentele indicate... pentru că nu trăiți într-o poveste. Însă o hrană adecvată e de ajutor.

Poate nu credeti, dar o hrana adecvata poate accelera realizarea celui mai mare vis – acela de a devi mama.

1. Fasole
Cercetatorii de la Harvard au descoperit ca femeile care au consumat proteine, in principal de origine animala sunt cu 39% mai expuse riscului de infertilitate. Femeile care prefera proteine vegetale, rareori au probleme cu conceperea. Deci, manacati fasole cu indrazneala. Daca nu va place, va recomandam linte, tofu, nuci sau soia.

2. Inghetata
Una sau doua portii pe zi de produse lactate sau inghetata, protejeaza impotriva infertilitatii. Laptele degresat face exact opusul. Acest lucru se datoreaza faptului ca indepartarea grasimii din lapte schimba balanta hormonilor si previne ovulatia. Insa nu trebuie sa exagerati. 

Citește continuarea pe RevistaFelicia.Ro




×
Subiecte în articol: felicia dieta gravida