x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cum să aveţi braţe suple şi graţioase

Cum să aveţi braţe suple şi graţioase

de Oana Antonescu    |    05 Mai 2009   •   00:00
Cum să aveţi braţe suple şi graţioase

Iată că a venit mult-aşteptatul moment în care putem renunţa la palton şi pulovere în favoarea hainelor subţiri. Însă ţinutele care lasă braţele la vedere nu avantajează femeile care au depozite adipoase şi pielea lăsată pe regiunea posterioară a braţelor.

Muşchii braţelor sunt antrenaţi de obicei de bărbaţi, fiindcă ei doresc bicepşi proeminenţi şi, din păcate, multe femei uită că aspectul acestei zone este la fel de important pentru ele. Braţele bine conturate, ferme şi fără surplus de grăsime, sunt cu siguranţă mai graţioase decât cele lipsite de tonus muscular.

Pentru a putea purta mânecă scurtă fără a fi complexate de aspectul braţelor, specialistul nostru în programe de nutriţie şi fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness, vă recomandă un antrenament cu gantere uşoare, destinat celor care doresc o tonifiere a musculaturii braţelor, fără a urmări o creştere foarte mare a masei musculare pe această zonă. Efectuaţi 10-12 exerciţii în trei serii.

Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail:  oana.antonescu@jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: armonia trupului