x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Legile karmice și calea spre fericire (VIDEO)

Legile karmice și calea spre fericire (VIDEO)

01 Mai 2017   •   17:30
Legile karmice și calea spre fericire (VIDEO)

Legile karmice ne pot schimba total pespectiva asupra vieții. Sunt percepte pe care dacă le respectăm, universul ne dă tot ce avem nevoie pentru a trăi viața așa cum ne dorim.

(...) Sufletul și cugetul nostru sunt mereu pe drum, într-o călătorie nesfârșită, însă energiile produse de gânduri și acțiuni pot avea un impact spectaculos asupra existenței noastre, transformând într-un mod pozitiv drumul nostru prin viață.

Karma este acea "munca spirituală" pe care trebuie să o îndeplinim zi de zi pentru a ne modela gândurile și implicit, acțiunile spre a găsi echilibrul care să ne asigure pacea și liniștea interioară.

Legile karmice și influența lor asupra vieții

(...) Legile Karmice au fost menționate în scripturile indiene antice în limba sanscrită și relevă faptul că orice am face și orice decizie am lua aceasta se va întoarce la noi, uneori înzecit. Călăuzirea gândurilor noastre după cele 12 legi ale karmei ne va ajuta să înțelegem cum trebuie să acționăm și ce trebuie să acceptăm pentru a ne găsi echilibrul interior și pentru a trăi fericiți.

Cele 12 legi ale karmei care îți vor schimba viziunea asupa vieții:

1. „Culegi ceea ce semeni”.

Aceasta lege mai este cunoscută și ca legea cauzei și a efectului. Ceea ce dăm universului, primim inapoi. Fapte bune atrag evenimente bune, oameni buni, situații și circumstanțe bune, în timp ce faptele rele în mod inevitabil atrag tot ceea ce este negativ. Dacă ceea ce ne dorim este fericire, iubire, pace, prietenie… atunci ar trebui să fim fericiți, iubitori și adevărați prieteni.

2. Legea creației

Viața nu se întâmplă pur și simplu, ci suntem coparticipanți, suntem într-o relație strânsă cu universul. De aceea, tot ceea ce ne înconjoară ne dă indicii cu privire la interiorul nostru.

3. Legea umilinței

...................................

Citeste continuare AICI si afla totoul despre Legile karmice și urmărește VIDEO

 

×
Subiecte în articol: legile karmice