x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet O familie săracă are nevoie de ajutor

O familie săracă are nevoie de ajutor

24 Noi 2011   •   21:00

Stefanel Ciocoi, un baietel de 4 ani, a fost diagnosticat cu o boala foart grava – nefroblastom bilate­ral. In ianuarie 2009 a fost operat. Medicii i-au scos sase tumori in timpul unei interventii care a durat 12 ore. Copilul a continuat sa faca chimioterapie si acum se simte mai bine. Mama lui, Alexandra, spune ca doctorii ii dau sperante. Ei cred ca baietelul e vindecat. La fiecare trei luni de zile, vine din comuna Independenta, judetul Calarasi, la Bucuresti pentru ana­lize. In ultimul an, rezultatele au fost foarte bune.

Insa situatia financiara a acestei familii greu incercate s-a schimbat in rau. Tatal lui Stefanel a muncit cu ziua prin sat cat a fost vremea buna – primavara, vara si toamna, dar acum nu mai gaseste de lucru. Parintii fac eforturi disperate de a-i asigura lui Stefanel regimul alimentar obligatoriu pentru sustinerea organismului sau slabit de operatii si chimioterapie, dar nu stiu cat vor mai reusi. O mare problema este faptul ca nu mai au bani de lemne. Desi s-au inghesuit patru oameni intr-o singura camera, nici pe aceasta n-o vor mai putea incalzi in curand. Un alt necaz s-a abatut asupra sotilor Coicoi: au primit o instiintare de executare silita de la banca. Nu si-au mai putut plati ratele la un imprumut pentru bunuri de consum in valoare de 800 lei, facut cu ani in urma, cand si-au luat un aragaz si un frigider. In cateva zile vor fi executati silit si vor vedea aragazul si frigiderul scoase din casa.

Cine doreste sa ajute aceasta familie poate depune bani in acest cont, deschis la Banca Transilvania, Agentia Calarasi: RO 30 BTRL 0120 1201 T 239 74XX, Cod Swift BTRLR022, pe numele Alexandra Ciocoi. Mama lui Stefanel poate fi gasita la acest numar de telefon: 0727.20.56.95..

×
Subiecte în articol: pagina de suflete