x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Virusarea informaţiei şi perturbarea energiilor, etapele silenţioase ale bolii

Virusarea informaţiei şi perturbarea energiilor, etapele silenţioase ale bolii

de Florin Condurateanu    |    01 Oct 2018   •   19:30
Virusarea informaţiei şi perturbarea energiilor, etapele silenţioase ale bolii

Unele teorii clamează că totul este energie, fotoliul este o energie concentrată, mocheta este altă formă de energie, sufletul este tot energie, chiar şi Dumnezeu este cea mai rafinată formă de energie. Şi, atunci, cum să nu iei în considerare că prin organismul omului curge şi energie, aşa cum curge sângele sau cum se mişcă limfa?

 

Terapiile naturiste alternative propun pentru diagnostic şi tratament o medicină informaţional energetică bazată pe cercetările medicinii cuantice. Biorezonanţa este o decelare a derapajului în vibraţiile energetice ale oricărui ţesut. După această diagnosticare se trece la terapie de echilibrare a acestor vibraţii, bineînţeles cu alte programe pe computer. Se introduc vibraţii de enrgie cu semn schimbat, în oglindă, astfel ca, prin adunare algebrică, nivelul defect al vibraţiilor energetice din organul respectiv să revină la nivelul normal. S-a lansat de o vreme ipoteza că prima însămânţare a bolii se petrece în sistemul informaţional energetic al corpului. Informaţia începe să fie bruiată, virusată de boală, şi, cu informaţii incorecte, celulele nu mai ştiu când să mănânce, când să se înmulţească, se divid nebuneşte  în tumori, nu mai primesc informaţia corectă când să moară şi nu mor. Este prima etapă de încolţire a bolii şi totuşi omul nu simte nicio neplăcere. În faza a doua, mai avansată, a bolii, aceasta atacă corpul energetic şi creează blocaje energetice. Nici în etapa a doua nu apar suferinţe. Boala trece în forma gravă a sângerărilor, inflamaţiilor, durerilor, infecţiilor când este violentat corpul fizic. Investigaţiile cu biorezonanţă surprind şi infiltrarea bolilor în etapele tăcute de bruiaj al informaţiilor energetice şi de dezechilibrare a energiilor. Terapeuţii susţin că prin metodele acestea de biorezonanţă au adus efecte favorabile în o serie de maladii.

 

Programele sunt astfel alcătuite în biorezonanţă încât descoperă şi starea de tensiune, de încordare. În astfel de metode, la unii pacienţi puternic stresaţi pe computer apare evaluarea “suflet prea tensionat, trebuie mai întâi el descărcat”.

×