x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bucurii la feminin Buze perfecte în orice anotimp

Buze perfecte în orice anotimp

de Georgiana Mihăilă    |    23 Feb 2021   •   07:40
Buze perfecte în orice anotimp

Că e iarnă, că e primăvară sau vară, orice femeie ar trebui să aibă în trusa de cosmetice măcar un balsam de buze. Înainte de aplicarea acestuia, este recomandat să foloseşti un exfoliant. Acesta va face ca buzele să devină netede și catifelate.

Câteva reţete pentru a obţine, în casă, un scrub natural, îţi vor fi de folos. Ai nevoie doar de câteva ingrediente, nu scumpe şi la îndemână în orice gospodărie.

Cafea cu miere

Ai nevoie de o lingură cu cafea și de una cu miere. Amestecă bine ingredientele și apoi aplică rezultatul obținut pe buze, cu mișcări circulare.

Potrivit doamnelor și domnișoarelor care au încercat deja această rețetă, este cea mai delicioasă combinație „de casă”. După aproximativ două minute de masaj, îndepărtează produsul cu apă călduță.

Cacao, zahăr brun, ulei de măsline și vanilie

Patru ingrediente și o rețetă minune! Amestecă o linguriță de cacao, două de zahăr brun, două de ulei măsline și una de extract de vanilie. După ce compoziția a devenit omogenă, aplic-o cu grijă pe suprafața buzelor și masează circular zona. Ulterior, las-o să acționeze timp de trei minute, iar apoi îndepărtează totul cu apă călduță sau cu un prosop moale din bumbac

Lămâie, miere și praf de copt

Iată trei ingrediente nelipsite din bucătăriile gospodinelor din România. Pentru un scrub de efect ai nevoie de o jumătate de lingură de zeamă de lămâie, o jumătate de lingură de praf de copt și o lingură întreagă de miere. După ce le amesteci bine, folosește-te de o pensulă specială și aplică rezultatul pe buze. Lasă să acţioneze câteva minute, înainte de a curăţa zona.

Scorțișoară, ulei de măsline, miere și zahăr brun

Ai nevoie de două linguri de zahăr brun, de o jumătate de lingură de ulei de măsline și tot atâta cantitate de miere și scorțișoară. Amesteacă toate ingredientele și aplică apoi scrubul pe buze. Masează timp de două minute, iar la final, clătește buzele cu apă călduță. Acest produs naturist conferă catifelare şi volum.

×