x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Helmut Duckadam

Astăzi e ziua ta, Helmut Duckadam

de Ramona Vintila    |    01 Apr 2014   •   01:08
Astăzi e ziua ta, Helmut Duckadam

A rămas un erou pentru generaţiile care au văzut meciul Barcelona ­ Steaua, din 1986, şi nu numai. În continuare foarte iubit de suporteri, “Eroul de la Sevilla”, actualmente preşedintele de imagine al Stelei, este un om modest. Are vise simple, banale chiar, ar spune unii mai pretenţioşi. Helmut Duckadam  împlineşte astăzi 55 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

Îşi doreşte să fie sănătos pentru a-şi creşte copiii
“E o mândrie extraordinară să pot promova imaginea Stelei şi a turismului românesc atât în ţară, cât şi în străinătate”
 “Faptul că de trei ani şi jumătate trăiesc în Bucureşti şi duc o viaţă decentă, din toate punctele de vedere, îi datorez lui Gigi Becali. În toată această perioadă, am fost imaginea Stelei şi, mai nou, ambasador onorific al Turismului Românesc. Încerc să promovez imaginea Stelei şi a turismului românesc atât în ţară, cât şi în străinătate. Pe mine, această postură mă onorează şi este o mândrie şi o satisfacţie morală după 28 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.
Azi, când împlinesc 55 de ani, pot să mă mândresc cu 27 de ani de căsnicie alături de Ildiko şi cu cei doi copii, Helmut şi Brigitte, şi în prezent cu cei 7 ani de căsnicie alături de Alexandra şi de superba noastră fetiţă, Julianne.
Îmi doresc să fiu sănătos pentru a-mi putea creşte fetiţa şi, totodată, îmi doresc ca binefăcătorul familiei mele, Gigi Becali, să fie liber. Iar pe plan material îmi doresc ca, în timp, să-mi pot cumpăra un apartament în Bucureşti.”

×
Subiecte în articol: Helmuth Duckadam