x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale 22 de evenimente la început de an, pe scena de la Gong!

22 de evenimente la început de an, pe scena de la Gong!

de Magdalena Popa Buluc    |    06 Ian 2022   •   08:54
22 de evenimente la început de an, pe scena de la Gong!
Sursa foto: Foto Catalina Draghici

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu își redeschide cortina începând de sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 11:00, cu spectacolul „Hänsel și Gretel” după Frații Grimm. Prețul biletelor și condițiile de acces rămân neschimbate.

Cei mici pornesc la început de an într-o aventură fascinantă spre casa de turtă dulce din pădurea fermecată, alături de Hänsel și Gretel. Adaptarea scenică în maniera teatrului de animație concentrează acțiunea și transmite un mesaj despre iubire și curaj. Doi frați sunt puși la încercare atunci când mama vitregă îi alungă de acasă. Solidaritatea și inventivitatea le vor fi de folos pe acest drum al maturizării. „A spune povești este o bucurie! A vedea ochii micilor și marilor spectatori încântați de imaginile scenice și de personajele care prind viață în spectacol este o speranță!”, a declarat regizoarea Oana Leahu. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Claudia Stühler, Angela Páskuy, Daniela Dragomir, Jenö Major, Lucia Barbu și Adrian Prohaska.

 

Luna ianuarie deschide o fereastră spre lumea poveștilor într-o serie exaltantă cu 22 de spectacole și ateliere de creație.

×