x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Glosar popular de vise: CINEVA MORT

Glosar popular de vise: CINEVA MORT

10 Mar 2019   •   09:54
Glosar popular de vise: CINEVA MORT

Cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa visezi o persoana care a decedat. Misticii care se ocupa de interpretarea viselor sustin ca visele noastre pot reprezenta conexiuni cu alte lumi, inaccisibile.

In timpurile stravechi, se credea ca atunci cand visezi pe cineva mort inseamna ca primesti un semn care nu poate fi ignorat.

Interpretarea viselor. Persoanele decedate apar in visele noastre cu un mesaj, un sfat sau un avertisment pe care trebuie sa il intelegem pentru a evita problemele si greselile care pot aparea in vietile noastre.

Oamenii de stiinta cred ca visele despre rude sau prieteni care au murit sunt doar o manifestare a depresiei sau a sentimentelor de vinovatie. Cartile recente care abordeaza subiectul persoanelor decedate care apar in vis, nu iau in considerare mai multe nuante: persoana moarta este in cimitir, este vie si fericita, invie in fata noastra sau o percepem ca fiind decedata de mult timp, scrie learning-mind.com

Interpretarea viselor. Se crede in mod frecvent ca visele despre persoanele care au murit, in care vorbim cu ele, le ascultam sfaturile sau fac ceea ne spun, sunt un semn de ...........

Citește mai departe despre interpretarea viselor despre oameni morți

Sursa foto: Pixabay

×