x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Miguel Ferrer a murit la vârsta de 61 de ani

Actorul Miguel Ferrer a murit la vârsta de 61 de ani

20 Ian 2017   •   14:53
Actorul Miguel Ferrer a murit la vârsta de 61 de ani

Actorul Miguel Jose Ferrer, care a apărut în perioada recentă în serialul "NCIS: Los Angeles", a murit joi de cancer la gât, au anunţat media americane, relatează DPA. 

George Clooney, văr de gradul întâi cu Ferrer, a declarat că actorul "a făcut lumea mai luminoasă şi mai amuzantă" şi că moartea lui Ferrer a fost profund resimţită de familie, a relatat revista Variety. 

"Te iubim Miguel. Întotdeauna te vom iubi", a spus Clooney. 

Ferrer a ales să continue să lucreze la "NCIS: Los Angeles" pe măsură ce cancerul i s-a înrăutăţit şi scenariştii au decis ca personajul pe care îl interpreta, Owen Granger, să sufere şi el de cancer, relatează revista People. 

Actorul mai era cunoscut şi pentru rolurile din serialele de televiziune "Crossing Jordan" şi "Twin Peaks", pentru rolul personajului negativ din "Robocop" (1987) sau al vicepreşedintelui SUA în "Iron Man 3", dar şi pentru faptul că i-a dat voce personajului Shan-Yu în filmul de animaţie "Mulan" (1998), potrivit Variety. 

R Scott Gemmill, coordonatorul serialului "NCIS: Los Angeles", a declarat că Ferrer era un actor cu "un talent extraordinar şi o puternică prezenţă dramatică pe ecran, un om cu un simţ al umorului grozav şi o inimă uriaşă", a scris Variety.AGERPRES

×