x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international 9 echipe din Superliga au primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA în sezonul 2024-2025

9 echipe din Superliga au primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA în sezonul 2024-2025

de Redacția Jurnalul    |    26 Apr 2024   •   23:00
9 echipe din Superliga au primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA în sezonul 2024-2025
Sursa foto: pixabay.com

 Federația Română de Fotbal a anunțat vineri echipele care au primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA în sezonul 2024-2025.

9 echipe din Superliga de fotbal au primit licență pentru a participa la competițiile de club UEFA pentru sezonul 2024-2025. De asemenea, patru echipe de fotbal feminin au primit și ele licență, se arată pe site-ul FRF.

Cluburile din Superligă care au obținut licența pentru competițiile UEFA sunt: Sepsi Sfântu Gheorghe, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, Farul Constanţa, FCU 1948 Craiova, CFR Cluj, Rapid, FCSB, U Craiova.

La feminin, cluburile care au primit licență UEFA WCL sunt: Universitatea Olimpia Cluj, Csikszereda Miercurea Ciuc, Farul Constanţa și Politehnica Timişoara.

Referitor Corvinul Hunedoara, echipă calificată în finala Cupei României, Administrația de licențiere nu poate oferi detalii în acest moment despre procesul de licențiere, deoarece procedurile extraordinare de licențiere sunt realizate de către UEFA. Conform Regulamentului de licențiere al UEFA, doar aceasta poate acorda o permisiune specială unui club pentru a intra în competițiile de club UEFA.

×
Subiecte în articol: frf uefa superliga