x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Sean Bean nu vrea să mai fie ucis în filme

Actorul Sean Bean nu vrea să mai fie ucis în filme

de Agerpres    |    16 Iul 2014   •   20:04
Actorul Sean Bean nu vrea să mai fie ucis în filme

Actorul englez Sean Bean a lansat pe Twitter o campanie - #DontKillSeanBean - prin care solicită roluri în care să nu mai fie ucis, transmite miercuri ziarul spaniol "Abc", în suplimentul "Hoy cinema".

Cunoscut pentru aproximativ o sută de roluri în film, teatru şi producţii de televiziune, artistul a interpretat cel puţin 25 de personaje care mureau.

În prezent, el afişează cu umor un tricou negru pe care se poate citi mesajul de pe Twitter, în cadrul unei campanii care se derulează simultan cu acţiunile de promovare a unui serial în care joacă, "Legends", care va fi difuzat în SUA începând din 13 august.

Lungul şir al rolurilor în care moare a început pentru Sean Bean în 1986, cu "Caravaggio", în care îşi taie gâtul din greşeală.

De atunci, a fost străpuns cu baioneta ("War Requiem", 1989), s-a prăbuşit de pe un ţărm stâncos ("The Field", 1990), a fost lovit cu săgeţi ("The Lord of the rings", 2001), îngropat de viu ("Don't say a Word", 2001), a fost sfârtecat ("Black Death", 2010) şi a fost decapitat ("Games of Thrones", 2011).

×