x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Premiere cinema, 26 august – 1 septembrie

Premiere cinema, 26 august – 1 septembrie

26 Aug 2016   •   18:25
Premiere cinema, 26 august – 1 septembrie
Sursa foto: cinemagia.ro

Mecanicul 2

 

Jason Statham revine pe ma­rile ecrane în continuarea acţiu­nii de succes din 2011, reluând rolul lui Bishop, cel mai temut asasin plătit. Pentru a o salva pe femeia iubită, el trebuie să ucidă mai mulţi interlopi periculoşi, în di­verse colţuri ale lumii. Jessica Alba şi Tommy Lee Jones completează distribuţia explozivului film, care duce acţiunea pe patru continente şi în cele mai exo­tice locuri de pe Glob.

 

Citeste si CONCURS: Jurnalul Naţional şi Freeman Entertainment te invită la film!

 

Nouă vieţi

Simțindu-se vinovat că stă mai mult la birou decât cu familia, Tom (Kevin Spacey) decide să-i ia fiicei sale cadoul pe care aceas­ta și-l dorea de câțiva ani - o pisică. Însă în urma unui accident, bărbatul se trezeşte prins în corpul ani­malului pe care abia îl cumpărase de la un magazin magic.

Omul din întuneric

Trei prieteni pă­trund în casa unui băr­bat orb, foarte bogat, crezând că au găsit victima ide­ală pentru a o jefui. Însă descoperă că omul nu este atât de neajutorat pe cât s-au aşteptat, astfel că, în scurt timp, se trezesc implicați într-un joc de-a şoa­recele şi pisica şi luptă din răsputeri să scape cu viaţă.

Prădătorii

Banca lui Jeffrey Hubert (Bruce Willis) e jefuită de patru in­divizi: Tornado, Hurricane, Thunder și Squall. Agentul special Jonathan Montgomery (Christopher Meloni) şi echipa lui încearcă să-i prindă pe făptaşi, dar uşor-uşor desco­peră o conspirație care a fost mușamalizată cu bani și corupție.

 

 

 

×