x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andreea Mantea intră sâmbătă în casa “Mireasă pentru fiul meu”

Andreea Mantea intră sâmbătă în casa “Mireasă pentru fiul meu”

15 Ian 2015   •   14:09
Andreea Mantea intră sâmbătă în casa “Mireasă pentru fiul meu”
Sursa foto: Mihai Stetcu

Sâmbăta aceasta, 17 ianuarie, în gala săptămânală a celui mai îndrăgit reality show matrimonial din România, “Mireasă pentru fiul meu”, difuzată la Antena 1 de la 14:00 la 16:00 şi de la 17:00 la 19:00, Andreea va păşi pentru prima dată în casa emisiunii, pentru a-i cunoaşte mai bine pe concurenţii alături de care va porni într-o adevărată aventură, în următoarele luni. “M-am pus la punct, nu am mai ratat nicio emisiune, deşi recunosc că le urmăream şi înainte, de fiecare dată când îmi permitea programul. Aveam chiar şi preferaţi, lucru ce nu se mai poate întâmpla de acum, pentru că nu vreau să fiu subiectivă. Abia aştept să îi cunosc personal pe concurenţi”, mărturiseşte Andreea.

Începând de luni, 19 ianuarie, Andreea va fi gazda intervalului de dimineaţă al emisiunii, difuzat între 12:00 şi 13:00, în timp ce Mirela le va da întâlnire telespectatorilor în ediţia de după-amiază a emisiunii, de la ora 14:00. “Este o emisiune cu totul altfel faţă de ce am făcut eu până acum, însă mi se pare foarte frumos şi interesant şi, trebuie să recunosc, şi puţin mai greu. Sunt convinsă însă că ne vom descurca bine”, povesteşte Andreea, care ţine totodată să precizeze şi motivul pentru care se află în această postură: “Vreau să înţeleagă absolut toată lumea că nu am venit aici să îi iau locul Mirelei, aceasta merge liniştită acasă, să nască şi să stea puţin cu fetiţa ei, urmând ca apoi să facem din nou schimb de locuri şi să trec şi eu, la rândul meu, prin experienţa maternităţii”, a mai completat vedeta Antena 1.

Mirela Boureanu Vaida le va fi alături telespectatorilor în postura de gază a celui mai îndrăgit reality show matrimonial din România inclusiv în gala săptămânală din 24 ianuarie, urmând ca începând din 26 ianuarie, Andreea Mantea să le dea întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până sâmbătă, la Antena 1.

×